Acer desktop computer Aspire XC-730 (I3840 NL) review

Acer desktop computer Aspire XC-730 (I3840 NL) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer desktop computer Aspire XC-730 (I3840 NL)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Zet bestanden over via snelle USB 0.3 poorten
Deze moderne desktop pc is een model uit de Aspire XC-730 serie en heeft een intern geheugen van 8 Gigabyte dat uitbreidbaar is met een externe harde schijf of andere opslagapparatuur. Via Bluetooth en LAN en de snelle USB 0.3 poorten zijn bestanden overzetbaar.
Acer model desktop met HDD harde schijf
Deze multimedia pc-toren heeft een Intel Pentium processor en een met de harde schijf geïntegreerde HD graphische kaart. Het grafische geheugen is 1 Terabyte. Bekijk in een hoge resolutie films en/of video's en bewaar ze. Game via deze Acer ASPIRE allround desktop en/of bekijk en brand je favoriete cd's en dvd's er op.
Kleine en handzame desktop met looks
Dit compacte multimedia pc-model is zoveel kleiner dan vroegere modellen dat je hem altijd in je kamer kwijt kunt. Je kiest er zelf een plek voor uit, onder je bureau of op een boekenplank. Dat is ideaal als je klein behuisd bent in je studentenkamer bijvoorbeeld. Het design van deze volwaardige desktop is modern en geeft een stijlvolle uitstraling in je interieur.
Desktop met mooie prijs-kwaliteitsverhouding
Deze Acer desktop is een waardevolle aanschaf, omdat je hiermee een volwaardige pc in huis haalt tegen een mooie prijs. Geniet jarenlang van het bewaren en bekijken van je favoriete moderne films, video's en andere bestanden op deze compacte tafelcomputer en deel ze via de Acer BYOC-apps. Of je nu gamet of filmpjes kijkt, het kan allemaal. De keuze voor deze Acer ASPIRE XC-730 I3840 NL is aan jou!

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Acer desktop computer Aspire XC-730 (I3840 NL) reviews