Acer desktop computer Aspire XC-780 (I6308 NL) review

Acer desktop computer Aspire XC-780 (I6308 NL) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer desktop computer Aspire XC-780 (I6308 NL)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Acer ASPIRE XC-780 I6308 NL
De Acer ASPIRE XC-780 I6308 NL is de zevende generatie van Intel® Core ™ kracht. Een desktop computer niet alleen geschikt voor de administratie maar met extra hardware opties ook geschikt om te gamen en video's te bewerken.
Een betrouwbare computer voor de dagelijkse dingen
De Acer ASPIRE XC-780 I6308 NL is een computer met een uitstekend werkgeheugen. Wanneer je in Google Chrome meerdere vensters open hebt staan en je ook nog een filmpje bekijkt op Youtube, is dat bij deze computer geen probleem. Ook de opslagcapaciteit is groot, maar liefst 256 GB. Hoewel de computer voornamelijk gemaakt is voor taken als internetten en administratie, is de Acer met een paar aanpassingen ook geschikt voor bijvoorbeeld gamers. Hier zijn hardware opties als high-end processors en grafische kaarten voor nodig. Wil je de computer alleen gebruiken voor de dagelijkse taken? Het sturen van een mailtje, surfen op het internet en het doen van de administratie in Excel? Dan is dit model van Acer hier uitermate geschikt voor. Waarom de Acer ASPIRE XC-780 I6308 NL?
8 GB geheugen voorkomt dat de computer vastloopt
Veel back-up ruimte op de hardeschijf
256 GB om al je foto´s, video´s en bestanden op te slaan
Foto's en bestanden kun je makkelijk delen met behulp van Bluetooth
Gebruiksvriendelijke computer van een betrouwbaar merk
De Acer ASPIRE XC-780 I6308 NL is voorzien van het vertrouwde Windows 10. Dit model is redelijk klein van omvang en daardoor past hij eigenlijk overal. Met de Acer ASPIRE XC-780 I6308 NL ben je verzekerd van een goede, betrouwbare desktop die je helpt bij al je dagelijkse taken op de computer. Compleet, vriendelijk in gebruik en alles wat je nodig hebt om een hele dag ongestoord te werken.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Acer desktop computer Aspire XC-780 (I6308 NL) reviews

About the Author