Asus desktop computer GD30CI-NL013T review

Asus desktop computer GD30CI-NL013T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus desktop computer GD30CI-NL013T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Schilden omhoog, klaar voor de strijd!
Afgestemd op ieders unieke stijl
Bij het ontwerpen van de ROG Strix GD30 lieten we ons inspireren door futurisme, ruimtevaart, sciencefiction en cyberpunk thema's. We combineerden deze elementen om een gloednieuw ontwerpconcept te creëren dat de status quo doorbreekt, met als resultaat een volstrekt uniek, krachtiger en specialer product dan andere gaming desktops.
Bepantsering voor de ROG Strix GD30
De ROG Strix GD30 wordt geleverd met twee verwisselbare frontpanelen die zijn te bevestigen of te verwijderen in elke combinatie, voor in totaal zes mogelijke stijlen. Binnenin is er ruimte voor maximaal zes harde schijven, twee SSD's, vijf ventilatoren en een waterkoeling systeem, zodat dit gaming-systeem kan worden uitgebreid wanneer dat nodig is. Extra doordachte ontwerpdetails zoals makkelijke kabelgeleiding om alles netjes te houden.
Altijd speelklaar en speel het koel
Een geïntegreerde, verwijderbare hanger houdt uw hoofdtelefoon binnen handbereik en in een oogwenk klaar voor gebruik. Een slimme thermische oplossing is gecreëerd om het systeem effectief te koelen. De cover van de voedingsunit isoleert de luchtstroom voor betere koeling van de voeding en de SSD, en verbetert de warmteafvoer uit het systeem.
Verlicht het met ASUS AURA
ASUS Aura RGB-verlichting laat gebruikers het uiterlijk en de uitstraling van hun systeem aanpassen aan de game die op dat moment gespeeld wordt, met keus uit meer dan 8 miljoen kleuren en meerdere effecten. Het moederbord kan pulserende of statische effecten weergeven in een enkele kleur of in maximaal tien kleuren in een doorlopende cyclus. Bovendien worden de koelventilatoren omringd door rode LED's die een kleurrijk accent toevoegen en het systeem een serieuze look geven die aangeeft dat het klaar is voor de strijd.
Ontketen de interne kracht
De ROG Strix GD30 is uitgerust met de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ i7-processor met Turbo Boost, voor kloksnelheden tot 4.2GHz – tot 10% sneller dan vorige generatie processors. Deze krachtige prestaties laten gebruikers genieten van gaming en multimedia-ervaringen die vloeiender en beter zijn dan ooit tevoren.
Onstuitbare grafische prestaties
De ROG Strix GD30 is uitgerust met de nieuwste NVIDIA® GeForce® 10-serie videokaarten, tot aan de GeForce® GTX 1080. Aangedreven door de nieuwe NVIDIA Pascal™ architectuur, is de GeForce® GTX 1080 de meest geavanceerde gaming-videokaart ooit gemaakt. Hij levert tot 3x de prestaties van vorige generatie videokaarten, voor ongelooflijke gaming- en VR-ervaringen, met bovendien superieure energie-efficiëntie. NVIDIA VRWorks™ technologie biedt volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play compatibiliteit met toonaangevende VR-headsets.
Drie monitoren surround + aanvullend scherm
Met ondersteuning om te spelen op maximaal drie schermen, laat de ROG Strix GD30 gamers meer van het strijdtoneel zien, voor een tactisch voordeel in first-person shooters en real-time strategy games. Er zijn momenteel meer dan honderd games die multi-monitor configuraties ondersteunen. Gebruik het aanvullende scherm om chatvensters of in-game plattegronden te tonen. Het is zelfs te gebruiken om op de hoogte te blijven van e-sport-streams, tv-programma's of films, en om te surfen op het web. * Monitor en aanvullend scherm niet inbegrepen.
VR Ready en duidelijke communicatie
De ROG Strix GD30 biedt de volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play compatibiliteit met toonaangevende VR-headsets. Dus headset op en laat je onderdompelen in de spelwereld, met de Perfect Voice-technologie voer je haarzuivere internetgesprekken met de andere spelers.

Laatst bekende prijs: € 1649.00

Bekijk alle Asus desktop computer GD30CI-NL013T reviews

About the Author