Asus desktop computer K31CD-K-NL005T review

Asus desktop computer K31CD-K-NL005T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus desktop computer K31CD-K-NL005T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Asus VivoPC K31CD-K-NL005T
Ongelooflijk krachtige prestaties
Ervaar met de nieuwste 4e generatie Intel® Core™ processors multitaskingprestaties van een geheel nieuw niveau, van licht computergebruik tot de meest veeleisende taken. Zo blijft er meer tijd over om leuke dingen te doen, of het nu gaat om online winkelen, het schrijven van blogs, of het bewerken van de vakantievideo's. Maar de K31CD gaat nog een stap verder – professionals kunnen er geweldige websites en 3D-modellen mee creëren. Ook heeft hij de capaciteit om 4K Ultra HD-video af te spelen.
Als muziek in uw oren
De ASUS K31CD desktop pc is uitgerust met ASUS SonicMaster audiotechnologie, naast MaxxAudio® van Waves, winnaar van een Technical GRAMMY Award®. Samen voorzien ze de K31CD van fijn afgestemd surroundgeluid voor games en films, zowel bij luisteren via de luidsprekers als via een hoofdtelefoon. Daarnaast biedt ASUS AudioWizard vijf selecteerbare audio-instellingen voor muziek, films, games, spraakopnames en spraak, om tegemoet te komen aan de eigen mediavoorkeuren. Een gebruiksvriendelijke interface brengt alles binnen het bereik van een muisklik, en u kunt zelf de 'look & feel' bepalen.
 
Smart Cooling System, voor koele, stille werking
Blijf koel, kalm en beheerst, zelfs tijdens het werken aan grafisch intensieve taken zoals video- of fotobewerking, dankzij het ASUS-exclusieve Smart Cooling System. Deze unieke technologie vermindert op efficiënte wijze stofophoping en verlaagt de bedrijfstemperaturen met tot wel 11,4 ℃. Dit zorgt niet alleen voor een koelere pc, maar ook een stille computerervaring. ASUS Q-Fan technologie past automatisch de ventilatorsnelheden aan de systeembelasting aan; waarbij de K31BF slechts 28dB registreert bij stationaire werking – stiller dan een bibliotheek.
Voorzien van de beste moederborden
Bij ASUS draait het niet alleen om ontwerpesthetiek; het gaat ook om de prestaties van het product. ASUS heeft gedurende de afgelopen 24 jaar meer dan 465 miljoen moederborden verscheept – de gezamenlijke lengte daarvan heeft ruim driemaal de omtrek van de Aarde. Alleen al in 2012 wonnen de moederbordmodellen van ASUS 1.042 prijzen. Met dergelijke expertise bent u er zeker van dat uw ASUS pc is voorzien van de beste en meeste innovatieve moederborden die beschikbaar zijn.
Allround connectiviteit
De K31CD wordt geleverd met alle benodigde aansluitmogelijkheden. Dankzij de HDMI-uitgangen is de K31CD aan te sluiten op een HDTV, voor entertainment op supergroot formaat. SATA 6Gbit/s-poorten zorgen voor razendsnelle gegevensoverdrachtssnelheden, voor het opslaan van grote bestanden of het snel laden van games. SuperSpeed USB 3.0 zet gegevens tot 10 keer sneller over dan USB 2.0, en laadt bovendien compatibele apparaten tot 50% sneller op met Ai Charger voor het opladen van USB-apparaten, zelfs met de pc uitgeschakeld.

Laatst bekende prijs: € 489.00

Bekijk alle Asus desktop computer K31CD-K-NL005T reviews

About the Author