HP all-in-one computer 24-F0300ND review

HP all-in-one computer 24-F0300ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP all-in-one computer 24-F0300ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Prachtig All-in-One-design. Levert hoge prestaties
Deze mooie, krachtige All-in-One pc biedt voldoende opslagruimte voor het hele gezin en helpt je om meer te doen. Ofhet nu voor werk of privé is – je bent verzekerd van een aantrekkelijk design en hoge performance.
Windows 10
Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface – en dan beter.
Full-HD IPS-touchscreen
Je content ziet er altijd op zijn best uit met inkijkhoeken van 178° en een schitterende weergave. En dankzij touchscreentechnologie kun je de pc direct op het scherm bedienen.
Intel® UHD Graphics 620
Stream 4K-content zonder problemen en speel je favoriete games in 720p zonder een aparte grafische kaart. Dankzij de uitstekende grafische prestaties merk je het verschil in alles wat je doet.
802.11 a/c (1 x 1) WLAN en Bluetooth® 4.2
Blijf verbonden met wifi en Bluetooth®-accessoires via draadloze technologie.
DDR4 RAM-opties
DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.
Opslagschijf
Geen zorgen over een groeiende verzameling digitale films, liedjes en foto's. Met gigantische opslagopties kun je het allemaal bewaren en houd je nog ruimte over.
PCIe SSD opslag
Beschikbaar in 128 GB, PCIe-gebaseerde flashopslag is tot 17x sneller dan een traditionele 5400-rpm laptopschijf.
Micro Edge beeldscherm
Dit revolutionaire scherm met een ultradunne, nauwelijks zichtbare rand heeft een schitterend, efficiënt ontwerp waarbij het grotere scherm in een kleinere omlijsting is geplaatst.
HP privacyschakelaar op de camera
Deze innovatieve webcam heeft een schakelaar die de camera afdekt en video uitschakelt als hij niet gebruikt wordt, zodat u veilig online kunt zijn.
Vier luidsprekers aan de voorzijde
Zet het volume van je favoriete muziek, films of game lekker luid. Als het geluid rechtstreeks op jou gericht is, komt er niets tussen jou en je entertainment.
Betrouwbare kwaliteit voor iedereen
Het leven is soms onvoorspelbaar, maar deze HP All-in-One is dat niet. Dankzij meer dan 100 afzonderlijke tests zijn onze laptops overal tegen bestand en bieden ze robuustheid en de betrouwbaarheid waarop je kunt rekenen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle HP all-in-one computer 24-F0300ND reviews

About the Author