Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-22AST review

Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-22AST review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-22AST

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Volledig nieuw ontwerp
Het IdeaCentre AIO 520 is opnieuw ontworpen met een flinterdunne rand, een slanke monitor en een soepel gebogen stalen zonnebloemstandaard. Dit moderne profiel is een perfect accent voor jouw werkruimte.
 
Kristalheldere resolutie
Als je jouw snowboard footage opnieuw bekijkt op het FHD bijna-edgeless display, zie je elk detail van die verse poeder die van de rand van je board afvliegt. En met een 10-punts touchscreen is het nog makkelijker om door de beelden te scrollen, te pauzeren en in te zoomen op de beste clips.
 
Windows Hello
Het IdeaCentre AIO 520 onderscheidt zich door zijn infraroodcamera, waardoor Windows Hello jou in minder dan 2 seconden op jouw computer kan inloggen – gewoon door je gezicht te scannen. En wanneer je van jouw bureau wegloopt, detecteert Windows Hello jouw afwezigheid en vergrendelt de computer automatisch.
 
Cortana – Jouw persoonlijke digitale assistent
Maak kennis met Cortana, jouw eigen persoonlijke digitale assistent die bereid is om jouw vragen te beantwoorden, de nodige apps te openen, herinneringen in te stellen en zelfs afspraken uit jouw agenda te lezen. Typ uw verzoek alleen in de zoekbalk of spreek het uit. De AIO 520 is de eerste All-in-One op de markt met de optionele Far Field Mic. De IdeaCentre AIO 520 kan jouw spraakcommando horen in verschillende kamers (tot 5 meter afstand) – je hoeft je energie niet op te offeren voor functionaliteit.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-22AST reviews

About the Author