Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-27IKL review

Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-27IKL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-27IKL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Premium in alle opzichten
Deze 27-inch alles-in-één computer heeft een premium uitstraling en uitstekende prestaties voor thuis. Het gestroomlijnde ontwerp past perfect in elke kamer en de uitzonderlijke prestaties kunnen elke taak aan. Van het maken van een begrotingswerkblad tot het streamen van je favoriete films, hij doet het snel en bekwaam.
Schoonheid met snelheid en kracht
Ideacentre AIO 520 beschikt over maximaal een Intel® Core™-processor van de 7e generatie, de nieuwe standaard voor pc-prestaties. We hebben het revolutionaire Intel® Optane™-geheugen toegevoegd: een slimme, instelbare systeemversneller die speciaal voor jouw Intel Core-systeem van de 7e generatie is gemaakt. Intel Optane-technologie biedt compromisloos reactievermogen voor systemen met grote opslag, zodat alles sneller, soepeler en gemakkelijker werkt. Het is tijd om enthousiast te worden over Ideacentre AIO 520.
Naadloze videobeelden, of je nu kijkt of bewerkt
Wil je soepele animatie op je computer? NVIDIA® GeForce® GTX 940MX is ontworpen voor een meer geavanceerde ervaring dan met een geïntegreerde grafische kaart. De kaart levert vier keer snellere grafische prestaties voor videostreaming en zorgt ook voor snellere prestaties bij foto- en videobewerking.
27 inch aan kristalheldere resolutie
Wil je je snowboardopnames opnieuw bekijken? Herleef het moment en zie elk sneeuwvlokje van je board vliegen, dankzij het vrijwel randloze Quad HD-beeldscherm (2560 x 1440). Dankzij het optionele beeldscherm met 10-punts multitouch kun je nu nog gemakkelijker door de beelden gaan, pauzeren en inzoomen op de beste clips.
Opvallend nieuw ontwerp
De Ideacentre AIO 520 is vormgegeven met flinterdunne randen, een slank beeldscherm en een strakke stalen standaard. Het moderne uiterlijk past perfect in je thuiswerkruimte.
Til de snelheid van je gegevensoverdracht naar een hoger niveau
Ideacentre AIO 520 beschikt over een USB 3.0 type C-verbinding, waarmee de gegevensoverdracht een hoger niveau bereikt, met een overdrachtssnelheid van 10 Gbit per seconde. Daarnaast kun je een apparaat met een type C-aansluiting opladen met Ideacentre AIO 520, met tot 100 W voeding.

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Lenovo all-in-one computer IC AIO 520-27IKL reviews

About the Author