Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-22AST A6 review

Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-22AST A6 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-22AST A6

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Schoonheid met snelheid en kracht
Ideacentre AIO 520 beschikt over maximaal een Intel Core-processor van de 8e generatie, de nieuwe standaard voor pc-prestaties. Wij hebben revolutionair Intel Optane-geheugen toegevoegd, een slimme, aanpasbare systeemversneller met compromisloos reactievermogen voor systemen met grote opslagstations, zodat alles wat je doet sneller, soepeler en gemakkelijker wordt. Het is tijd om enthousiast te worden over Ideacentre AIO 520.
  Naadloze videobeelden, of je nu kijkt of bewerkt
Wil je soepele animatie op je computer? AMD Radeon 530 is ontworpen voor een meer geavanceerde ervaring dan met een geïntegreerde grafische kaart. De kaart levert tot vier keer snellere grafische prestaties voor videostreaming en zorgt ook voor snellere prestaties bij foto- en videobewerking.
  22 inch aan kristalheldere resolutie
Je snowboardopnames opnieuw bekijken? Herleef het moment en zie elk sneeuwvlokje van je board vliegen, dankzij het vrijwel randloze Full HD-beeldscherm (1920 x 1080). Dankzij het beeldscherm met 10-punts multitouch kun je nu nog gemakkelijker door opnames gaan, pauzeren en inzoomen op de beste clips.
  Opvallend nieuw ontwerp
De Ideacentre AIO 520 is vormgegeven met flinterdunne randen, een slank beeldscherm en een strakke stalen standaard. Het moderne uiterlijk past perfect in je thuiswerkruimte. Je kunt kiezen uit Silver of Black.
  Til de snelheid van je gegevensoverdracht naar een hoger niveau
Ideacentre AIO 520 beschikt over een USB 3.0-verbinding, waarmee je gegevensoverdracht een hoger niveau bereikt, met overdrachtssnelheden van 5 Gbit per seconde.
  Vraag Cortana om hulp vanaf de andere kant van de kamer
Maak kennis met Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent, die al je vragen beantwoordt, apps opstart, herinneringen instelt en zelfs je afspraken uit je agenda opleest. Typ je verzoek simpelweg in de zoekbalk of spreek het uit. En nu kun je met Ideacentre AIO 520, de eerste AIO met een optionele Far Field-microfoon, spraakopdrachten geven aan Cortana vanaf tot 5 meter afstand.
  Windows Hello herkent je gezicht
Ideacentre AIO 520 valt op met zijn infraroodcamera (optionele), waarmee je je in minder dan 2 seconden kunt aanmelden bij je computer met behulp van Windows Hello, door simpelweg je gezicht te scannen. Wanneer je wegloopt van je computer detecteert Windows Hello dat je weg bent en wordt je computer automatisch vergrendeld.
  De webcam ziet je alleen wanneer je dat wilt
Webcam-angst. We kennen het allemaal. Die fractie van een seconde waarin je je afvraagt of de camera wel echt uit staat, of dat de mensen in je conference call je zojuist in je pyjama hebben gezien. Met Ideacentre AIO 520 is deze angst verleden tijd. De webcam schuift naar buiten van boven aan het scherm. Druk erop om de webcam vrij te geven als je deze wilt gebruiken en druk de webcam terug in het scherm wanneer je klaar bent. Zo is privacy gegarandeerd. Thuiswerken is nu nog makkelijker.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-22AST A6 reviews

About the Author