Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-24ARR review

Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-24ARR review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-24ARR

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Compleet nieuw ontwerp
De Ideacentre AIO 520 is opnieuw vormgegeven met flinterdunne randen, een slank beeldscherm en een gebogen standaard van staal. Het moderne uiterlijk past perfect in je werkruimte. Je kunt kiezen uit Warm Silver of Black. 
Kristalheldere resolutie
Met het FHD-scherm met flinterdunne randen kijk je met plezier naar je snowboardvideo's; je ziet elk sneeuwvlokje van je board vliegen.
 
Cortana: je eigen digitale persoonlijke assistent
 
Maak kennis met Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent, die al je vragen beantwoordt, apps opstart, herinneringen instelt en zelfs je afspraken uit je agenda opleest. Typ je verzoek simpelweg in de zoekbalk of spreek het uit. De AIO 520 is de eerste all-in-one op de markt voorzien van een optionele Far Field-microfoon. Jouw Ideacentre AIO 520 hoort je gesproken commando's vanaf de andere kant van de kamer (maximaal 5 meter); je hoeft dus geen moeite te doen om de functies te kunnen gebruiken.
  Verborgen webcam
Webcam-angst. We kennen het allemaal. Die fractie van een seconde waarin je je afvraagt of de camera wel echt uit staat, of dat de mensen in je conference call je zojuist in je pyjama hebben gezien. Met Ideacentre AIO 520 is deze angst verleden tijd. De webcam schuift naar buiten van boven aan het scherm. Druk erop om de webcam vrij te geven als je deze wilt gebruiken en druk de webcam terug in het scherm wanneer je klaar bent. Zo is privacy gegarandeerd. Thuiswerken is nu nog makkelijker.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-24ARR reviews

About the Author