Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-27ICB review

Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-27ICB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-27ICB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Schoonheid met snelheid en kracht
Ideacentre AIO 520 beschikt over maximaal een Intel Core-processor van de 7e generatie, de nieuwe standaard voor pc-prestaties. We hebben het revolutionaire Intel Optane-geheugen toegevoegd: een slimme, instelbare systeemversneller die speciaal voor jouw Intel Core-systeem van de 7e generatie is gemaakt. Intel Optane-technologie biedt compromisloos reactievermogen voor systemen met grote opslag, zodat alles sneller, soepeler en gemakkelijker werkt. Het is tijd om enthousiast te worden over Ideacentre AIO 520.
Naadloze videobeelden, of je nu kijkt of bewerkt
Wil je soepele animatie op je computer? NVIDIA GeForce GTX 940MX is ontworpen voor een meer geavanceerde ervaring dan met een geïntegreerde grafische kaart. De kaart levert vier keer snellere grafische prestaties voor videostreaming en zorgt ook voor snellere prestaties bij foto- en videobewerking. 
27″ aan kristalheldere resolutie
Wil je je snowboardopnames opnieuw bekijken? Herleef het moment en zie elk sneeuwvlokje van je board vliegen, dankzij het vrijwel randloze Quad HD-beeldscherm (2560 x 1440).
  Opvallend nieuw ontwerp
De Ideacentre AIO 520 heeft flinterdunne randen, een plat beeldscherm en een gestroomlijnde, stalen standaard. Dit moderne design past perfect in je werkruimte thuis.
  Til de snelheid van je gegevensoverdracht naar een hoger niveau
Ideacentre AIO 520 beschikt over een USB 3.0 type C-verbinding, waarmee de gegevensoverdracht een hoger niveau bereikt, met een overdrachtssnelheid van 10 Gbit per seconde. Daarnaast kun je een apparaat met een type C-aansluiting opladen met Ideacentre AIO 520, met tot 100 W voeding.
  Vraag Cortana om hulp vanaf de andere kant van de kamer
Maak kennis met Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent, die al je vragen beantwoordt, apps opstart, herinneringen instelt en zelfs je afspraken uit je agenda opleest. Typ je verzoek simpelweg in de zoekbalk of spreek het uit. En nu kun je met Ideacentre AIO 520, de eerste AIO met een optionele Far Field-microfoon, spraakopdrachten geven aan Cortana vanaf tot 5 meter afstand.
  De webcam kan jou alleen zien wanneer jij dat wilt
Huiverig voor webcams. Iedereen heeft het wel eens. Een fractie van een seconde vraag je je af of je camera wel echt uitstaat en of mensen in je conferencecall je niet in je pyjama hebben gezien. Met de Ideacentre AIO 520 is dat verleden tijd dankzij de handige pop-upwebcam aan de bovenkant van het beeldscherm. Druk op de webcam als je hem nodig hebt en duw hem eenvoudig omlaag als je klaar bent. Thuiswerken is nu nog makkelijker.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-27ICB reviews

About the Author