Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 730S-24IKB review

Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 730S-24IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 730S-24IKB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Houd het eenvoudig, maar slim
Met een Intel-processor van de volgende generatie kan deze superdunne all-in-one-pc bijna elke taak aan. En met zijn bijna randloze 23,8″ beeldscherm en geavanceerde grafische opties haalt hij ook alles uit entertainment. Bovendien zal de stijlvolle Ideacentre AIO 730s je bureau thuis opfleuren, zonder het vol te zetten.
  Schoonheid zonder het beest
De Ideacentre all-in-one 730s biedt de optie van Advanced In-Cell Touch (AIT)-technologie, waarmee je een FHD-resolutie kunt ervaren op een ultradun, bijna randloos scherm. Stream films, chat met vrienden, blader door je favoriete sites—je zult elk detail zien op het 23,8″ touchscreen.
  Zo dun; ruimtebesparend krijgt een nieuwe betekenis
De Ideacentre AIO 730s zweeft op een slanke, stevige standaard, is afgewerkt in Iron grey en vormt zo een prachtig accent in je werkruimte thuis. En met zijn verrassend dunne beeldscherm van slechts 7 mm laat hij veel ruimte over op je bureau of werkblad.
  Openen. Verbinding maken. Aan de slag.
Open de doos voor alles wat je nodig hebt. En met maar één kabel is de installatie uiterst eenvoudig, gewoon aansluiten en je pc is klaar. Bovendien beschikt de Ideacentre all-in-one 730s over een kleurgecoördineerd toetsenbord en muis, ook in Iron Grey, voor vervolmaking van je systeem.
  Blijf op de hoogte van de digitale wereld
De Ideacentre AIO 730s wordt geleverd met een eersteklas Intel® Core™-processor van de 8e generatie, met maximaal zes processorkernen voor een intelligente, ultrasnelle respons. Gecombineerd met maximaal 16 GB DDR4-geheugen of het optionele Intel, Optane-geheugen, zorgt deze all-in-one desktop-pc voor een sneller, vloeiender en eenvoudiger werken, ongeacht je taak.
  Breng elke pixel tot leven
Geniet van de verbluffende details dankzij de geïntegreerde Intel graphics of kies voor de optionele AMD Radeon 530 afzonderlijke grafische kaart om je dagelijkse taken echt te versnellen. Of je nu kantoortoepassingen gebruikt, op het web surft of video's bewerkt, de Ideacentre AIO 730s reageert razendsnel op vrijwel alles wat je doet.
  Standaard met kracht
Met de USB-C-aansluiting zorgt de krachtige Ideacentre AIO 730s voor een gegevensoverdracht tot 5 Gbps. Bovendien kun je kiezen voor een 90 W voeding om langer sneller te kunnen werken.
  Je eigen persoonlijke assistent
De Ideacentre AIO 730s wordt geleverd met Windows 10 Home en Cortana, je eigen spraakgestuurde, persoonlijke digitale assistent. Cortana kan je vragen beantwoorden, apps openen, herinneringen maken, bestanden vinden en zelfs afspraken in je agenda lezen. En omdat deze pc is uitgerust met langeafstandsmicrofoons kun je tegen Cortana praten vanaf de andere kant van de kamer.
  Vergeet gerust je wachtwoord
Als je voor de infraroodcamera (IR) kiest, meld je je aan op je computer met een glimlach. Je gezicht vormt de sleutel, dankzij Windows Hello. En als je even wegloopt, detecteert je pc automatisch je afwezigheid en vergrendelt. De camera is geplaatst in een strook van decoratief materiaal.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 730S-24IKB reviews

About the Author