Lenovo desktop computer IdeaCentre 510-15ABR review

Lenovo desktop computer IdeaCentre 510-15ABR review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer IdeaCentre 510-15ABR

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Home PC die Ideeën in de werkelijkheid draait
De introductie van het IdeaCentre 510 2e generatie. Met een geavanceerde processor, verbeterde grafische opties en revolutionaire opslagtechnologie, is het ontworpen om jouw ideeën naadloos in realiteit om te zetten. Deze desktop zit ook boordevol poorten voor jouw diverse accessoires en maakt het delen van bestanden met andere slimme apparaten heel simpel. En met zijn betaalbare prijs maakt het IdeaCentre 510 2e generatie thuiscomputer zo pijnloos en eenvoudig mogelijk.
Jouw spel verhogen met AMD-grafieken
Met de optionele AMD RX 460 graphics van AMD Radeon kun je jouw grafische ervaring naar een ander niveau tillen. Samen met het geheugen van de tweede generatie van IdeaCentre 510 verhoogt het de dagelijkse prestaties van gewoon tot buitengewoon perfect voor online gaming, videobewerking en andere grafische intensieve taken. Met meer dan 60 frames per seconde bij een resolutie van 1080p biedt deze grafische optie jou een visueel realisme dat niet ten koste gaat van prestaties.
Levend leven in de bliksemsnelle lanen
Van het opstarten tot het overbrengen van bestanden en software, loopt alles sneller met de state-of-the-art solid state drive (SSD)-technologie. In tegenstelling tot een gewone harde schijf is een SSD stiller, betrouwbaarder, robuuster en veiliger.
Directe verbinding met WiFi of Bluetooth®
Als je op zoek bent naar een belangrijke internet/multimedia hub voor de hele familie, dan ben je met 510 gedekt. Met WiFi 802.11 of a/c en Bluetooth® 4.0 verbindingsopties is het een krachtige manier om audio en video naar elk apparaat in huis te streamen.
Een poort voor elk accessoire
Met de IdeaCentre 510 2e generatie hoef je geen tijd te verspillen aan het herschikken van USB-kabels voor jouw monitor, toetsenbord, externe harde schijf, camera of favoriete luidsprekers. Dankzij de vele manieren om aan te sluiten, waaronder 6 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, VGA, HDMI en LAN met optionele draadloze ondersteuning, is het een momentopname om jouw mediabestanden te uploaden, over te dragen, weer te geven of af te spelen.
Deel de inhoud van jouw pc's met elk apparaat in jouw huis
Lenovo Family Cloud transformeert het IdeaCentre 510 2e generatie in een data-opslagcentrum voor jou en je familie. Bewaar foto' s, video's en andere gegevens draadloos, veilig en moeiteloos op je PC via een gebruiksvriendelijke app. Naast het automatisch back-uppen van bestanden vanaf jouw telefoon en andere slimme apparaten, geeft het je toegang tot alles op je thuiscomputer.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer IdeaCentre 510-15ABR reviews

About the Author