Lenovo desktop computer IdeaCentre 510A-15ARR review

Lenovo desktop computer IdeaCentre 510A-15ARR review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer IdeaCentre 510A-15ARR

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ideacentre 510A maakt het je makkelijk. Deze compacte desktop-pc is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee en je levensstijl, maar ook snel en krachtig, waardoor je taken eenvoudig kunt uitvoeren. De vormgeving is modern en aantrekkelijk en dankzij de verbindingsmogelijkheden kunnen jij en je gezin eenvoudig content maken en delen.
 
Geavanceerde opslag- en geheugentechnologie
PCI-Express SSD-opslag is het nieuwste op het gebied van opslagtechnologie en perfect om gegevens over te zetten, software te laden en je pc sneller op te starten. Deze SSD-opslag versnelt de prestaties aanzienlijk vergeleken met een traditioneel vaste-schijfstation, waardoor je computer supersnel is en bij uitstek geschikt voor dagelijkse taken.
 
Functionaliteit gaat niet ten koste van uiterlijk
Op de Ideacentre 510a kun je op meerdere manieren je beeldscherm, toetsenbord, VR-headset, externe vaste schijf, camera en favoriete luidsprekers aansluiten, zonder lelijke poorten in het zicht. De vele poorten aan de voorkant zijn verborgen achter een magnetische klep. Met deze computer ben je dan ook in stijl verbonden.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer IdeaCentre 510A-15ARR reviews

About the Author