Lenovo desktop computer IdeaCentre 510S-08IKL review

Lenovo desktop computer IdeaCentre 510S-08IKL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer IdeaCentre 510S-08IKL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De ideale deskcomputer voor het hele gezin
De Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL verhoogt het niveau van de desktopcomputer voor thuis. Een geavanceerde thuiscomputer, maar dan makkelijk. Een hypermoderne computer. Een normale prijs.
Perfecte prestaties
Gebouwd met de nieuwste Intel Core processors van de 7e generatie en met NVIDIA GeForce GT 730, zijn de IdeaCentre 510 & 510S 2nd Gen de perfecte combinatie voor dagelijks werk en entertainment.
Razendsnelle PCIe SSD-opslag en klaar voor Intel Optane-geheugen
Nieuwste opslagtechnologie – PCIe SSD-opslag vergroot de dagelijkse prestaties enorm in vergelijking met een traditioneel vast schijfstation en het is klaar voor de allernieuwste technologie van Intel Optane-geheugen voor systeemversnelling.
Aan te sluiten om al jouw accessoires
Naast het beste van Windows dat jij al kent, biedt Windows 10 veel verbeteringen die voor een nog betere ervaring zorgen. Met snelle opstarttijden, een uitgebreid startmenu, een gloednieuwe browser en Cortana, jouw eigen digitale persoonlijke assistent. Nu kun je zelfs op meerdere apparaten meer dingen gedaan krijgen op een snellere en meer natuurlijke manier.
Gebouwd voor serieus entertainment
Jouw beeldscherm, toetsenbord, extern vast schijfstation, camera en favoriete luidsprekers hoeven niet te concurreren voor de beschikbare poorten van de IdeaCentre 510 & 510S 2nd Gen. Deze machine biedt meerdere aansluitmogelijkheden.
Geschikt voor het hele gezin en goed voor de portemonnee
De IdeaCentre 510S is eenvoudig te installeren en te gebruiken en is ontworpen voor het hele gezin. Of je nu wilt surfen op internet, e-mail wilt beantwoorden of naar een film wilt kijken, deze pc heeft alle essentiële computerfuncties die jij nodig hebt—voor een ongelofelijke prijs.
Lenovo Family Cloud
Een centrale interface voor jouw veilige dataopslag heeft een slimme herkenningstechnologie, en deze down- en uploadt moeiteloos tussen jouw mobiel en PC binnen hetzelfde netwerk.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer IdeaCentre 510S-08IKL reviews