Lenovo desktop computer IDEACENTRE 620S-03IKL review

Lenovo desktop computer IdeaCentre 620S-03IKL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer IdeaCentre 620S-03IKL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grote kracht, klein formaat
De Ideacentre 620s is compact maar krachtig en biedt het vermogen van een complete desktop in een slanke behuizing van 3 liter. We hebben dit bescheiden profiel volgestopt met krachtige voorzieningen, waaronder ondersteuning voor multitasking op twee beeldschermen, hybride opslagopties en de snelheid van Intel Optane geheugen. Verder is dit model uitgerust met een Dolby Premium-audiosysteem en Far Field-microfoons, zodat je met Cortana kunt communiceren vanaf de andere kant van de ruimte.
 
Sneller, vloeiender en gemakkelijker met Intel Core i5
Intel Optane geheugen herkent welke bestanden en toepassingen je het meest gebruikt en zorgt ervoor dat deze sneller kunnen worden geopend en sneller reageren door ze op te slaan Optane geheugenchips. Hierdoor gaat alles sneller, soepeler en gemakkelijker.
Grote of snelle opslag? Waarom niet allebei?
De Ideacentre 620s is klein … maar niet als het gaat om opslagopties. Je kunt kiezen voor een PCIe SSD van maximaal 128 GB voor optimale snelheid of een 1 TB HDD voor maximale opslagcapaciteit.
Gestroomlijnde installatie op je bureau met slechts twee kabels
Je hoeft niet meer talloze kabels over je bureau te leiden: alles wat je nodig hebt is de voeding en het beeldscherm van je keuze. Dankzij het draadloze toetsenbord en de draadloze muis oogt alles opgeruimd en overzichtelijk. En als je behoefte hebt aan extra connectiviteit, bieden 4 USB 3.0-poorten, een 3-in-1-kaartlezer, een RJ-45-aansluiting en een 10/100/1000-ethernetpoort gemakkelijke en snelle gegevensoverdracht.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer IdeaCentre 620S-03IKL reviews

About the Author