Lenovo desktop computer IdeaCentre 720-18IKL review

Lenovo desktop computer IdeaCentre 720-18IKL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer IdeaCentre 720-18IKL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Deze processors kunnen alles aan
Profiteer nu van de 7e generatie Intel Core i7-processor, met verhoogde prestaties en responsiviteit, verbeterde grafische prestaties en vernieuwde internetconnectiviteit, voor een uitstekende gebruikerservaring.
Vooruitstrevende geheugentechnologie
Het Intel Optane-geheugen, gemaakt om je systeem sneller te maken, levert responsiviteit van het hoogste kaliber voor het installeren en openen van toepassingen op de IdeaCentre 720, zonder vertragingen. Je kunt zelfs naadloos overschakelen tussen meerdere toepassingen.Met Intel Optane kun je duizend maal sneller schakelen dan met traditionele NAND-technologie
Optionele aparte grafische kaart tilt de prestaties naar een hoger niveau
Geef je prestaties een boost met een keuze tussen de NVIDIA GTX1060 6 GB grafische kaart en de AMD Radeon RX grafische kaart. Beide kaarten verbeteren de CPU-prestaties tijdens het bewerken van video of het uitvoeren van andere intensieve grafische taken, voor een vloeiende visuele ervaring. Daarnaast bieden de kaarten tot drie keer snellere prestaties, voor virtual reality-ervaringen van een hoger niveau.
Gecertificeerd voor VR met Oculus
IdeaCentre 720 is Oculus VR Ready-gecertificeerd. Zo krijg je toegang tot oneindige werelden in virtual reality. Met krachtige grafische prestaties, Oculus-gecertificeerde ondersteuning en de HDMI-/USB 3.0-poorten van de 720-tower, treed je gemakkelijk binnen in een overweldigende virtuele omgeving: dit is hoe de toekomst van virtual reality eruitziet. Sluit je Oculus-gecertificeerde VR-headset aan en verbind de bewegingssensor. Download vervolgens films en games uit de Oculus Store om je VR-ervaring te beginnen.
Deze functionaliteit gaat niet ten koste van een schitterend uiterlijk
De IdeaCentre 720 beschikt over meerdere manieren om jouw beeldscherm, toetsenbord, VR-headset, externe vaste schijf, camera en favoriete luidsprekers aan te sluiten, zonder lelijke poorten in het zicht. De USB-poorten, kaartlezer en audio-/microfoonaansluiting aan de voorkant bevinden zich achter een magnetische klep. De overige USB-poorten, audio-aansluiting, VGA-uitgang en HDMI-uitgang zijn uit het zicht aan de achterkant. Met dit apparaat ben je verbonden zonder in te leveren op stijl.
Er is geen gereedschap benodigd
Waarom tijd verspillen aan het zoeken naar het juiste gereedschap op je pc open te maken? De klep op de achterkant van IdeaCentre 720 kun je simpelweg eraf schuiven wanneer je geheugen, opslag of grafische kaarten wilt toevoegen of vervangen; zonder gereedschap en zonder moeite.
Maak kennis met Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent
Dankzij Windows 10 en Cortana wordt je leven een stuk gemakkelijker. Via je pc of smartphone kun je Cortana vragen om herinneringen in te stellen, e-mails te verzenden, je agenda te beheren, lijsten te maken, informatie te vinden en elke toepassing op je systeem te openen. Hoe meer je Cortana gebruikt, hoe beter Cortana je kan helpen bij het uitvoeren van je taken.
Blijf verbonden met je familie, met hulp van de cloud
Lenovo Family Cloud is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke app en geeft je gezin draadloze toegang tot beveiligde gegevensopslag op je IdeaCentre 720, vanuit andere apparaten. Upload items moeiteloos naar je pc via de Lenovo Family Cloud-software of open elk bestand op je pc wanneer je verbonden bent met hetzelfde netwerk. Met Lenovo Family Cloud heb je alles op je thuiscomputer binnen handbereik.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer IdeaCentre 720-18IKL reviews

About the Author