Lenovo desktop computer Legion T530-28ICB i3 review

Lenovo desktop computer Legion T530-28ICB i3 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer Legion T530-28ICB i3

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Verbeterde gamingtower
Ben je er klaar voor om kennis te maken met een van de beste gamingtowers? Bekijk de Legion T530-tower met zijn opvallende nieuwe uiterlijk, waarbij de nieuwste Intel Core-gamingprocessors, afzonderlijke grafische kaarten, DDR4-geheugen, PCIe SSD-opslag en koeling via twee kanalen schuilgaan achter de externe rode systeemverlichting.
 
Een stijlevolutie
De Lenovo Legion T530-tower met een volume van 28 l is de perfecte gamingtower die een stijlvolle buitenkant combineert met krachtige onderdelen. Een fijn rooster aan de voorkant vormt een accent in het Raven Black-chassis met rode systeemverlichting rondom. De T530 is een werkelijk adembenemende gaming-pc en het doorwrochte ontwerp is een lust voor het oog.
 
Ontworpen voor de toekomst
Dankzij de Intel Core-processor van de 8e generatie en het Intel Optane-geheugen van de T530 kun je alle games installeren en spelen op SSD-snelheid. Games die je het vaakst speelt, worden ook nog eens automatisch sneller gestart en niveaus worden vlot geladen. Dit verbeterde platform levert de verwerkingskracht die nodig is voor geavanceerde instellingen en probleemloos spelen met je favoriete games.
 
Opnieuw ontworpen
Bij de ontwikkeling van de T530 is met name gelet op een efficiënte warmtebestrijding. De pc beschikt dan ook over een koelsysteem met twee kanalen dat zorgt voor een lagere systeemtemperatuur, minder geluid van de ventilator en betere prestaties. De afzonderlijke koelkanalen voor zowel de GPU als de CPU leveren ongeëvenaarde topprestaties.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer Legion T530-28ICB i3 reviews

About the Author