Lenovo desktop computer LEGION T730-28ICO review

Lenovo desktop computer LEGION T730-28ICO review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer LEGION T730-28ICO

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Lenovo Legion-towers zijn vakkundig vervaardigd, van het verfijnde chassis en de indrukwekkende verlichtingseffecten tot de krachtig presterende onderdelen. Deze gamingtowers zijn echte krachtpatsers met de nieuwste gamingprocessors en aparte grafische kaarten.
Lenovo Legion T730-tower
Boordevol kracht
Deze tower van 28 l biedt de stijl en de kracht die je vraagt van een gaming-pc: instelbare RGB-systeemverlichting met leds, een transparant zijpaneel, optionele vloeistofkoeling, grote verwerkingskracht, fantastische graphics en overklokopties, zodat je helemaal kunt opgaan in je favoriete games.
Meer dan stijlvol
De Lenovo Legion T730-tower is vakkundig gemaakt met een fijnmazig rooster aan de voorkant dat het nieuwe ontwerp van het chassis van 28 l in Raven Black benadrukt. De opvallendste kenmerken zijn de RGB-systeemverlichting, een transparant zijpaneel, een geïntegreerd ergonomisch handvat en de mogelijkheid het systeem zonder gereedschap te upgraden. De T730 heeft een adembenemend ontwerp dat je moet hebben gezien voordat je het gelooft.
Ontworpen voor de toekomst
Dankzij de Intel Core-processor van de 8e generatie en het Intel Optane-geheugen van de T730 kun je alle games installeren en spelen op SSD-snelheid. Games die je het vaakst speelt, worden ook nog eens automatisch sneller gestart en niveaus worden vlot geladen. Dit verbeterde platform levert de verwerkingskracht die nodig is voor geavanceerde instellingen en probleemloos spelen met je favoriete games.
Gamen tot in de perfectie
Deze tower is voorzien van een NVIDIA GeForce GTX 1060 grafische kaart en zit boordevol innovatieve gamingtechnologie. Het is daarom de perfecte keuze voor de nieuwste HD-games. Dankzij NVIDIA Pascal, de meest geavanceerde GPU-architectuur ooit, levert de GeForce GTX 1060 uitstekende prestaties voor je favoriete games met mogelijkheden voor virtual reality en meer.
Een framerate die je met eigen ogen moet zien
Onze T730-tower werkt met hoge framerates van maar liefst 60 videoframes per seconde (fps) of hoger. Dit is de snelheid waarmee beelden worden vernieuwd om beweging te simuleren. Hoe hoger het getal, hoe vloeiender en natuurgetrouwer het beeld. Ter vergelijking: de meeste speelfilms en televisieprogramma's worden met 30 fps of minder weergegeven. Het overgeklokte Corsair-geheugensysteem, de PCIe SSD-opslag en andere functies staan samen garant voor een explosieve en krachtige gamebeleving waarvan je gegarandeerd ondersteboven zult zijn.
Koel en stil
De T730 is ontworpen om de grootste vijand van elke gamer te verslaan: hitte. Het koelsysteem met optionele vloeistofkoeling heeft een apart kanaal voor elk van de grootste warmtebronnen van de pc: de hoofdprocessor en de grafische processor. Het resultaat? Lagere temperaturen, minder geluid van de ventilator en verbeterde snelheid.
Eenvoudig onderhoud
De tower is voorzien van alle middelen die je nodig hebt om probleemloos te genieten van de nieuwste gamingtechnologie. Dankzij de geïntegreerde handgreep en het upgradesysteem waarvoor geen gereedschap nodig is, kun je interne componenten eenvoudig toevoegen of aanpassen. En dankzij de geïntegreerde kabels ziet het geheel er nog mooier uit. Je kunt dus gamen zoals jij dat wilt.
Indrukwekkende audio met Dolby Atmos
Dolby Atmos creëert via de hoofdtelefoon een adembenemende surroundsound die je volledig omringt. Het voelt alsof je je midden in het strijdgewoel bevindt doordat het rijke geluid veel diepte heeft en in de driedimensionale ruimte lijkt te bewegen. Je voelt het overweldigende geluid van Dolby Atmos diep van binnen, waardoor een krachtige en meeslepende game-ervaring wordt.

Laatst bekende prijs: € 1699.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer LEGION T730-28ICO reviews