Lenovo desktop computer Legion Y920 Tower Y920T-34IKZ review

Lenovo desktop computer Legion Y920 Tower Y920T-34IKZ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computer Legion Y920 Tower Y920T-34IKZ

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Extreme verwerkingskracht
Wil je tegelijkertijd gamen en streamen? En ook nog je actievideo's en foto's bewerken? Je hoeft je nergens zorgen over te maken dankzij de Intel Core i7-processor met quadcore frequentie tot 3,5 GHz en maximaal 8 MB cachegeheugen. Het heeft geen begrenzing, dus met één druk op de knop met OneKey Turbo van Lenovo heb je toegang tot optimale prestaties.
De toekomst van grafische technologie
De NVIDIA GeForce GTX-1070 met 8 GB DDR5-geheugen is een sprong vooruit voor grafische technologie. Hiermee heeft je pc het vermogen om naadloos elk detail van je favoriete games weer te geven, met tot 4K resolutie*. Tegelijkertijd geeft Y920’s OneKey Turbo je de vrijheid om je grafische prestaties met één druk op de knop flink te boosten. Van een veldslag met honderden NPC's tot 40-vs-40 livecompetities, jouw framerate houdt het allemaal bij zodat je zonder onderbreking iedereen kunt verslaan.
Technologie voor vloeiende weergave
NVIDIA G-SYNC is een baanbrekende nieuwe weergavetechnologie voor de vloeiendste game-ervaring ooit. G-SYNC’s revolutionaire vloeiende weergave wordt mogelijk gemaakt door de vernieuwingsfrequentie van het scherm te synchroniseren met de GPU in jouw GeForce GTX-laptop. De Lenovo Legion Y720-laptop met NVIDIA G-SYNC:
Elimineert tearing
Minimaliseert stutter
Vermindert lag
Geeft je vloeiende gameplay
Vermindert de laadtijd van nieuwe scènes
Supersnelle opslag
De Lenovo Legion Y920 is voorzien van het nieuwste en snelste PCIe SSD RAID 0-opslagsysteem. De Y920 is ontworpen voor prestaties en snelheid. De Y920 laadt games sneller, verhoogt de snelheid van gegevensoverdracht en start sneller op dan pc's met andere methoden voor gegevensopslag. Wacht niet langer en begin met spelen.- Levert een overweldigende visuele ervaring voor serieuze gamecompetities.
Geheugen in overvloed
DDR4-geheugen (in dit geval tot 64 GB) is ontworpen voor laptops die kunnen overklokken voor een directe en betrouwbare snelheidsboost op de hoogwaardige Lenovo Legion Y920. Neem je gamecompetities mee onderweg en verleg zonder problemen de grenzen van de snelheid en prestaties van je systeem.
Mechanisch toetsenbord met aanpasbare achtergrondverlichtingseffecten
De Lenovo Legion Y920 is voorzien van een ultraresponsief mechanisch toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting. Het toetsenbord heeft een toetsresponstijd van 1 ms en een switch-key-mechanisme voor tastrespons en nauwkeurigheid. Zo weet je zeker dat elke toetsaanslag net zo snel geleverd wordt als je eigen razendsnelle reflexen. Het heeft een maximale invoer van 100 toetsen om ghosting te voorkomen (meer dan 3 x de maximale invoer van de vorige generatie) en 2,2 mm aanslagafstand (12 procent verder dan de vorige generatie).Het toetsenbord is een visueel meesterwerk, met aanpasbare verlichtingseffecten voor elke individuele toets voor ongekende controle over de verlichting. Stel je wasd-toetsen in om dieprood te gloeien, pas je touchpad aan met felgeel en houd je hotbar verlicht in groen voor een gestroomlijnde en overzichtelijke opzet. Je zult versteld staan van het toetsenbord van Lenovo Legion Y920, met pulserende effecten die elke kamer waarin je aan het gamen bent verlichten.
Indrukwekkende audio
Ervaar diepe bas en helder geluid voor films en games met de 3 W bas-subwoofer en 2 x 2 W JBL-luidsprekers met Dolby Atmos. Dankzij de Y920 komt entertainment echt tot leven.
Lenovo Nerve Center met overklokken
Wil je het overklokken van je CPU en GPU bewaken? Of aangepaste macrobesturing maken met de toetsen van de Y920? Open het Lenovo Nerve Center en pas je gamesysteem van binnenuit aan zodat je in stijl kunt blijven gamen.

Laatst bekende prijs: € 2519.00

Bekijk alle Lenovo desktop computer Legion Y920 Tower Y920T-34IKZ reviews