Lenovo desktop computern IdeaCentre 720-18ICB i5 16GB review

Lenovo desktop computern IdeaCentre 720-18ICB i5 16GB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo desktop computern IdeaCentre 720-18ICB i5 16GB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Van werken tot gamen en van multimedia tot virtual reality (VR), de geavanceerde technologie van de Ideacentre 720-tower voldoet aan alle behoeften van je gezin—nu en in de toekomst. Deze stijlvolle pc heeft een geavanceerde processor en geheugen van Intel®, en krachtige grafische opties. Installeren, gebruiken en upgraden is eenvoudig. Ook is de pc gecertificeerd als Oculus Ready, voor een geweldige VR-ervaring.
 
Direct voldoening
De een noemt het ongeduld, de ander de tijdgeest, maar we verwachten dat dingen meteen gebeuren. En dat is precies wat je krijgt met de Ideacentre 720, die Intel® Core™ i7-processors van de 8e generatie heeft.  Dankzij chips met maximaal 6 cores is deze computer razendsnel, en biedt een betere internetverbinding en grafische prestaties.
 
Even mooi als functioneel
Je kunt op de Ideacentre 720 op meerdere manieren je beeldscherm, toetsenbord, VR-headset, externe vaste schijf, camera en favoriete luidsprekers aansluiten,  zonder lelijke poorten in het zicht. De USB-poorten, kaartlezer en audio-/microfoonaansluiting aan de voorkant zijn discreet verstopt achter een magnetische klep. De overige USB-poorten, audio-aansluiting, VGA-uitgang en HDMI-uitgang bevinden zich uit het zicht aan de achterkant. Met dit apparaat ben je altijd verbonden zonder dat je inlevert op stijl.
 
Je hebt geen gereedschap nodig
Waarom tijd verspillen aan het zoeken naar het juiste gereedschap om je pc open te maken? Je kunt de klep aan de achterkant van de Ideacentre 720 zo eraf schuiven wanneer je geheugen, opslag of grafische kaarten wilt toevoegen of vervangen.  Zonder gereedschap.  Zonder moeite.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Lenovo desktop computern IdeaCentre 720-18ICB i5 16GB reviews

About the Author