Medion desktop computer Erazer P46001 review

Medion desktop computer Erazer P46001 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion desktop computer Erazer P46001

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

MEDION ERAZER P46001 i5, krachtig maar stil
Door de allernieuwste quadcore technologie is deze PC snel maar toch stil. De 128 GB SSD en maar liefst 8 GB DDR4 geheugen zorgen dat die snelheid ook tot zijn recht komt.
Windows 10 Home
Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je Desktop PC ook op software gebied beter op alles voorbereid. Nieuwe features zoals DirectX 12 en naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe.
Intel® Core® i5 Processor
De Intel® Core™ i5-7400 zevende generatie Kabylake CPU (3,0 ~ 3,5 GHz) met Turbo Boost en 6 MB Intel Smart Cache, geeft je meer dan voldoende kracht om alles wat je met een PC wil doen tot een succes te maken. Met deze quadcore CPU kan je zorgeloos gamen. En als je wil kan je ook je school- of kantoor -werk op doen. Maar ook programmeren of video renderen gaan tot de mogelijheden behoren doordat de processor bovengemiddeld presteert.
8 GB DDR4 (2 x 4GB Dual Channel)
Omdat er maar liefst 8 GB DDR4 werkgeheugen in deze pc zit is hij ook aanzienlijk sneller met het openen van programma's en het verwerken van gegevens.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Medion desktop computer Erazer P46001 reviews