Medion desktop computer P20001 review

Medion desktop computer P20001 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion desktop computer P20001

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zoek je een stabiel werkstation die voornamelijk voor MS Word, Excel en Powerpoint gebruikt gaat worden? Dan is een PC met een laatste generatie i3 processor ruim voldoende. Alle componenten zijn van de laatste generatie en als internet en kantoor PC staat hij dan ook prima zijn mannetje!
Betrouwbaar dankzij de i3 processor en snel dankzij de 8 GB geheugen! Verder uitgerust met o.a. een ingebouwde DVD-brander(en speler), meerdere USB 3.0 poorten en een HDMI beelduitgang.
Windows 10 Home
Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk.Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je Desktop PC ook op software gebied beter op alles voorbereid.Nieuwe features zoals DirectX 12 en naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe.
Intel® Core® i3-7100 Processor
Met een Intel® Core ™ i3-7100 zevende generatie Kabylake CPU (3,9 GHz) met 3 MB Intel Smart Cache, kies je de gulden middenweg als het op prijs en prestatie aankomt.
Met deze CPU heb je een prima uitgangspunt voor school- of kantoor -werk zoals spreadsheets, opstellen maken of een presentatie. Ook internet en een casual game kan je natuurlijk probleemloos aan.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Medion desktop computer P20001 reviews

About the Author