Medion desktop computer P46019 review

Medion desktop computer P46019 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion desktop computer P46019

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

MEDION® AKOYA® P46019
Als vooral de prijs telt maar goede goede prestaties ook van belang zijn dan kun je met dit systeem prima uit de voeten. Geheel compleet en uitgerust met o.a. een ingebouwde DVD-brander(en speler), USB 3.0 poorten, HDMI en een cardreader is dit systeem overal klaar voor. Dankzij de extra videokaart word het systeem zelf ontlast en kan de PC alle voorkomende taken prima aan.
Windows 10 Home
Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, veel nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk.Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je Desktop PC ook op software gebied beter op alles voorbereid.Nieuwe features zoals DirectX 12 en naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe.
Intel® Core® i5 Processor
De  Intel® Core™ i5-7400 zevende generatie Kabylake CPU (3,0 ~ 3,5 GHz) met Turbo Boost en 6 MB Intel Smart Cache, geeft je meer dan voldoende kracht om alles wat je met een PC wil doen tot een succes te maken. Met deze quadcore CPU kan je zorgeloos on-line werken. Ook kan je er je school- of kantoor -werk op doen. Maar ook programmeren of video renderen gaan tot de mogelijheden behoren doordat de processor bovengemiddeld presteert.
AMD Radeon RX560
Grafische kaart met 2 GB GDDR5 videogeheugen – Deze staat je bij op op het gebied van multimedia en games. Dankzij deze dedicated videokaart van AMD kan je PC probleemloos voor multimedia en een groot aantal games worden gebruikt.
Opslag en Geheugen
128 GB SSDOmdat er in deze PC een 128GB SSD zit, start hij sneller op, verwerkt hij supersnel gegevens en start hij je belangrijkste games en apps in een oogwenk.
8 GB DDR4 (1 x 8GB)Met maar liefst 8 GB DDR4 werkgeheugen in deze pc is hij aanzienlijk sneller met het openen van programma's en het verwerken van gegevens. Mocht je later naar 16 GB willen upgraden is het goed te weten dat er nog een extra geheugenslot vrij is.
1000 GB Harde schijf (7200 toeren) Geeft je ruim de mogelijk om ook veel grotere bestanden op te slaan. Met 1000GB heb je genoeg opslagruimte om nog vele jaren aan gegevens, foto's en video materiaal weg te schrijven.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle Medion desktop computer P46019 reviews

About the Author