Medion desktop computer X67006 review

Medion desktop computer X67006 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion desktop computer X67006

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bescherm jouw identiteit en bedrijf
Intel Identity Protection Technologie (Intel IPT) beschermt bedrijven tegen inbraak via gestolen gegevens en de toegang tot online gebruikersaccounts met een extra laag hardware-gebaseerde beveiliging en authenticatie, naast een multifactor-authenticatiekader om verschillende authenticatiemethoden te beheren.
Intel Turbo Boost Technology. Hogere prestaties wanneer u het nodig hebt
Intel Turbo Boost Technologie 2.0 versnelt de prestaties van de processor en de grafische prestaties door de werkfrequentie te verhogen als er onder de specificatiegrenzen gewerkt wordt. De maximale frequentie varieert afhankelijk van de werklast, hardware, software en de algehele systeemconfiguratie.
Intel Quick Sync Video Technology. Maak, bewerk en deel video's in een oogwenk
Intel Quick Sync Video gebruikt de daarvoor bestemde mediaverwerkingsmogelijkheden van Intel Graphics Technologie om videocodering nog sneller en gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan het maken van dvd's of Blu-ray discs, het maken en bewerken van 3D-video's, het converteren van 2D-videobestanden naar 3D en het converteren van video's voor draagbare mediaspelers en sociale netwerksites.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Medion desktop computer X67006 reviews

About the Author