Medion mini PC Akoya S22002 review

Medion mini PC Akoya S22002 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion mini PC Akoya S22002

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

MEDION Mini PC, klein en ideaal
Of het nu gaat om Home Cinema, kantoor of schoolwerk, een domotica oplossing of een server die heel klein moet zijn en niet te veel stroom mag gebruiken, deze kleine krachtpatser kan alles! Dankzij de USB poorten, HDMI, bedraad en draadloos netwerk en 64 GB opslag; tover je iedere monitor met een VESA voorbereiding met dit uiterst handzame doosje om naar een volwaardige All-in-one PC!
Windows 10 Home
Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je Desktop PC ook op software gebied beter op alles voorbereid. Nieuwe features zoals DirectX 12 en naadloze aansluiting op de cloud geven jou de beste windows ervaring tot nu toe.
Intel® Celeron® Processor
De Intel® Celeron® N3350 CPU (1,1 ~2,4 GHz) voorziet deze kleine alleskunner van de benodigde performance voor internet, kantoorwerk en filmweergave. Standaard energiezuinig maar dankzij een Turbo snelheid van 2,48 GHz ook snel genoeg wanneer dat nodig is. Voorzien van 2 MB Intel Smart Cache en talloze Intel innovaties zorgt deze Dual Core processor voor voldoende prestaties zonder hierbij de stroomrekening op te jagen.
Intel HD Graphics
De geïntegreerde intel HD Graphics 500 oplossing kan alle veel voorkomende behoeftes op het gebied van grafische weergave prima aan, even casual gamen maar ook steeds meer 3D spellen worden ondersteund. En met de weergave van hoge kwaliteit films en streams is het met de Intel HD ook dik in orde. Aansluiten op een TV via HDMI en de meegeleverde VESA adapter, Netflix of andere video dienst starten, popcorn erbij en genieten maar!
Opslag en Geheugen
64 GB opslag (eMMC): de opslagruimte van 64 GB zorgt dat er naast windows nog ruimte is voor je favoriete applicaties. 4 GB DDR4: omdat er maar liefst 4 GB DDR4-2133 geheugen in deze uiterst compacte mini-nuc zit doet hij niet onder voor een grote PC en draait alles soepel en snel. microSD Cardreader: heb je toch meer opslagruimte nodig, dan kun je via de ingebouwde cardreader moeiteloos upgraden naar 128 GB extra opslag.

Laatst bekende prijs: € 239.00

Bekijk alle Medion mini PC Akoya S22002 reviews

About the Author