MSI desktop computer Cubi 3 Silent S-027EU review

MSI desktop computer Cubi 3 Silent S-027EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI desktop computer Cubi 3 Silent S-027EU

Product informatie:

De Cubi 3 Silent Series is gemonteerd in een aluminium behuizing en een aluminium CPU koellichaam om het koel te houden zonder ventilator. Het innovatieve ontwerp van de ventilatorloze warmteafvoer is zowel stil als energiezuinig. Een ventilatorloos ontwerp vermindert ook storingen en verhoogt de levensduur van de Cubi 3 Silent Series mini PC. Naast een krachtige warmteafvoer is de aluminium behuizing duurzaam en heeft een nette, metalen uitstraling.
Meer zien, meer doen, meer doen
Bent u een multi-werknemer en bekijkt u veel webpagina's, documenten en toepassingen op een kleine monitor? Met de HDMI- en DP-poorten kan de MSI Cubi 3 Silent serie twee monitoren ondersteunen, u kunt meer doen en bekijken. Met de volledige I/O-poorten kan de Cubi 3 Silent S aan alle apparaten voldoen die u nodig hebt.
Uw commerciële supporter
Uitgerust met twee COM-poorten en meerdere USB-poorten, kunt u apparaten zoals barcodescanners, creditcard-lezers, kassabonprinters, enz. volledig aansluiten, zodat het een optimaal en geavanceerd platform wordt voor een verscheidenheid aan commerciële projecten. In zijn geheel ter vervanging van bestaande commerciële POS-machines.
Krijg de beste visuele ervaring
De MSI Cubi 3 Silent serie is uitgerust met een Intel Kaby Lake processor met Intel HD graphics. Het ondersteunt HDMI grafische uitvoer en 4K (3840 x 2160) video. Ervaar de hoge kwaliteit van 4K UHD en de beste beelden thuis of op kantoor.
Muur Mount Kit
Met een optionele wandmontagekit kan de Cubi 3 Silent Serie aan de muur in uw kantoor/huis of zelfs aan de achterkant van uw monitor worden gemonteerd, dankzij de ondersteuning van de VESA-montagestandaarden, waardoor de PC volledig onzichtbaar is op een bureau.
TPM: beveilig uw vertrouwelijke gegevens
TPM gebruikt een mix van software en hardware om belangrijke wachtwoorden of encryptiesleutels te beschermen. Als een TPM-chip voelt dat de integriteit van een systeem is aangetast door een virus of malware, kan hij in quarantainemodus starten om het probleem te helpen oplossen.
Hardware-gebaseerde beveiliging, scant u het BIOS op ongeautoriseerde wijzigingen.
Als een TPM voelt dat de harde schijf naar een andere locatie wordt verplaatst, bijvoorbeeld als deze wordt gestolen, wordt het systeem vergrendeld.
De chip maakt ook slimme kaartlezers mogelijk, die bepaalde bedrijven nodig hebben voor gebruikersauthenticatie en aanmelding.
Zorg voor een veilige opslag van encryptiesleutels, certificaten en wachtwoorden die worden gebruikt om in te loggen op online diensten, wat veiliger is dan het opslaan in software op de harde schijf.
De TPM kan BitLocker Drive-coderingshulpprogramma in staat stellen om een reeks voorwaardelijke tests uit te voeren om te zien of het veilig is om op te starten.
Ontelbare succesvolle B2B-projecten
In de afgelopen jaren heeft MSI met succes talloze commerciële projecten ondersteund, waaronder overheidsaanbestedingen, restaurant- en hotelfaciliteiten, navigatieprojecten in winkelcentra, school- en universiteitsprojecten en professionele kantoorprojecten.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle MSI desktop computer Cubi 3 Silent S-027EU reviews

About the Author