Pioneer XDJ-RX review

Pioneer XDJ-RX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pioneer XDJ-RX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zet je schrap voor de nieuwe generatie
De XDJ-RX vormt het perfecte huwelijk tussen twee USB-gestuurde spelers, een 2-kanaals mixer, padregeling en een groot scherm met dual waveform-display. Hij bezit al het goede van onze set-up die de clubstandaard is geworden en biedt je zo de meest verbluffende prestaties – inclusief Loop Slice. Bovendien kun je hem ook gebruiken als stand-alonemixer.
Belangrijkste kenmerken
DUBBELE GOLFVORMWEERGAVE – Het 7 inch LCD-kleurenscherm geeft de informatie van beide spelers simultaan weer, inclusief de golfvormen, de afspeelpositie, de BPM en de beatgrids. Je kan ook snel bladeren door nummers en die selecteren, met gemakkelijke toegang tot artwork- en Hot Cue-info.
PERFECT OP DE BEAT – Quantize klikt cues en loops vast aan de rekordbox-beatgrid, voor betrouwbare prestaties, elke keer opnieuw.
MEER CREATIEVE VRIJHEID – Laat de beat van 2 decks, die nummers afspelen die geanalyseerd zijn in rekordbox, automatisch overeenkomen. Daardoor ben jij volledig vrij om je eigen unieke stempel op de mix te drukken. SLIP MODE – Laat nummers stil verder spelen tijdens live-bewerkingen zoals loop, scratch of reverse. Laat het jogwheel los en het nummer komt terug op precies de juiste plaats.
REKORDBOX DJ – Met deze controller krijg je een rekordbox dj-licentiesleutel. Activeer gewoon je licentiesleutel voor onze DJ software, sluit de controller aan en begin te DJ'en.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Pioneer XDJ-RX reviews

Tags :

About the Author