Braun sapcentrifuge J700 review

Braun sapcentrifuge J700 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Braun sapcentrifuge J700

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Krachtige en veilige sapcentrifuge
Met een 1000W motor is deze Braun J 700 sapcentrifuge zeer krachtig. In slechts 15 seconden pers je zelf een glas vers sap. Met behulp van twee verschillende snelheden pers je met plezier zowel harde als zachte groenten en fruit. De krachtige J 700 sapcentrifuge is met het 4-voudig veiligheidssysteem en antislip voet ook zeer veilig in gebruik. Naast functioneel is deze sapcentrifuge ook zeer elegant door zijn robuuste, gestroomlijnde design van geborsteld roestvrij staal. Deze krachtpatser past prachtig in iedere keuken.
Handige eigenschappen
De Braun sapcentrifuge J 700 beschikt over een grote vulopening. Dit geeft je de mogelijkheid om met gemak hele vruchten te persen. Na het persen schakel je met één druk op de knop de antispat tuit in. Hierdoor blijft je aanrecht schoon. Door de uitneembare, vaatwasbestendige onderdelen, zoals het 2L pulpreservoir en de microzeef, maak je de J 700 gemakkelijk schoon. Ook wordt er een 2-in-1 reinigingsborstel meegeleverd voor extra gebruiksgemak.
Sapcentrifuge met kenmerkend Braun design
De sapcentrifuge J 700 wordt gekenmerkt door een tijdloos Braun ontwerp. Bij de ontwikkeling van deze sapcentrifuge is nagedacht over elke lijn en ieder detail. Niet om alleen een mooi product te maken, maar ook om jou het hoogste gebruiksgemak te laten ervaren. Niet vreemd dat deze Braun sapcentrifuge al meerdere design awards in ontvangst heeft mogen nemen zoals de reddot design award, IF product design award en Kitchen innovation of the year award.

Laatst bekende prijs: € 209.00

Bekijk alle Braun sapcentrifuge J700 reviews