Vitamix blender Ascent A3500I (RVS) review

Vitamix blender Ascent A3500I (RVS) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Vitamix blender Ascent A3500I (RVS)

Product informatie:

Vitamix Ascent A3500I RVS blender
Met deze hogesnelheidsblender van Vitamix met een vermogen van 1400 Watt zet je in een handomdraai de lekkerste smoothies, soepen, sauzen en desserts op tafel. De blender heeft touchscreen bedieningselementen die het apparaat een gestroomlijnd silhouette geven en ervoor zorgen dat de Vitamix A3500I gemakkelijk schoon te maken is.
Vijf automatische programma’s
Deze A3500I blender van Vitamix beschikt over vijf automatische programma-instellingen voor smoothies, hete soep, dips en spreads, bevroren desserts en self-cleaning. Hierdoor kun je de blender super snel en gemakkelijk gebruiken, terwijl je verzekerd bent van consistente resultaten. De A3500I blender ziet zelf welk type container op de motor is geplaatst en past aan de hand daarvan automatisch de programma-instellingen en mengtijden aan. Ook het handmatig bepalen van de instellingen is geen probleem met deze blender, dankzij de variabele snelheidsregeling en de pulse functie. Zo bereik je altijd de perfecte structuur voor al jouw bereidingen.
Handige functies
De A3500I blender heeft een ingebouwde timer die voorkomt dat voedsel te veel of juist te weinig wordt geblend. Stel de timer in en de blender wordt automatisch uitgeschakeld. Speciale Interlock-technologie voorkomt dat de blender aan gaat wanneer de deksel nog niet vast zit of de kan niet goed bevestigd is. De A3500I blender van Vitamix heeft een ingebouwde connectiviteit-functie, waardoor de blender de komen jaren met de nieuwe Vitamix-technieken geüpdatet kan worden.

Laatst bekende prijs: € 898.00

Bekijk alle Vitamix blender Ascent A3500I (RVS) reviews

About the Author