Braun SILKEPIL99579 review

Braun SILKEPIL99579 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Braun SILKEPIL99579

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Productomschrijving:
Braun introduceert Silk-épil 9, de nieuwe standaard in epileer perfectie met een brede epileerkop voor snellere resultaten en baanbrekende MicroGrip-pincettechnologie.
Met een 40% bredere kop*, bereikt de nieuwe Silk-épil 9 meer oppervlakte en verwijdert hij meer haartjes in één beweging voor sneller epileren.
De MicroGrip-pincettechnologie introduceert de meest innovatieve pincetten van Braun met een verbeterde geometrie om de pluk- en vangprestaties te verbeteren en zorgt in één beweging voor de zachte verwijdering van meer haartjes.
De combinatie van deze twee functies resulteert in een snellere ontharing, zelfs voor de kortste haartjes (0,5 mm), waar je met waxen geen grip op krijgt, zodat je huid tot wel 4 weken lang glad blijft.
Omdat de Wet & Dry draadloos is, kan deze voor een zachtere epilatie in bad of onder de douche worden gebruikt. Bij regelmatig gebruik, wordt epileren vrijwel pijnloos.
De Bonus Editie is voorzien van een reinigingsborstel voor het gezicht die make-up en onzuiverheden tot 6 keer beter verwijdert dan een handmatige reiniging**, zodat uw huid wordt voorbereid op hydratatie, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de huid schoon, stralend en verfrist achterblijft.
* in vergelijking met andere Braun epilators
** in vergelijking met handmatige reiniging met een wasgel
Claim:
De Silk-épil 9 Wet & Dry epilator Bonus editie met een reinigingsborstel voor het gezicht – De snelste en meest precieze manier om te epileren* + Reinigt het gezicht tot 6 keer beter dan handmatige reiniging.**
* in vergelijking met andere Braun epilators
** in vergelijking met handmatige reiniging met een wasgel
Benefits:
– De 40% bredere epileerkop verwijdert meer haartjes in één beweging voor een gladde huid, tot wel 4 weken lang.
* in vergelijking met andere Braun epilators
– De innovatieve MicroGrip-pincettechnologie verwijdert zelfs de kortste haartjes die door waxen niet worden verwijderd.
– Voor draadloos Wet & Dry gebruik – Bijna pijnloos bij regelmatig gebruik.
Uniek voor dit epileerapparaat:
Wordt geleverd met 7 extra’s inclusief een scheerhoofd, een tondeuse opzetstuk, een massage opzetstuk met hoge frequentie, een opzetstuk voor huidcontact, een opzetstuk voor het gezicht, een oplaadstandaard zodat uw apparaat altijd opgeladen is en een gezichtsborstel die uw gezicht beter reinigt dan een handmatige reiniging.
** in vergelijking met handmatige reiniging met een wasgel

Laatst bekende prijs: € 139.99

Bekijk alle Braun SILKEPIL99579 reviews