AEG elektrisch fornuis CIB6642ABM review

AEG elektrisch fornuis CIB6642ABM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG elektrisch fornuis CIB6642ABM

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Uitermate responsieve en nauwkeurige warmte, met inductietechnologie
Inductiekoken is zo responsief dat je de hitte onmiddellijk kunt aanpassen. Daar komt bij dat alleen de pan wordt verhit, zodat je de warmte precies krijgt waar je ze nodig heeft.
Voeg stoom toe voor knapperige resultaten
AEG maakt thuis bakken en koken zo eenvoudig met deze inductiekookplaat en multifunctionele heteluchtoven. En dat met stoom. Naast alle standaard ovenfuncties voegt de stoomfunctie in deze SteamBake multifunctionele oven stoom toe bij het begin van het bakproces. Als je bijvoorbeeld gebak wilt maken zal de stoom het deeg vochtig houden aan het oppervlak om jouw gebak te voorzien van een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft. Bovendien kun je knapperige en heerlijke broodjes, muffins en taarten bakken.
Bak zelfs de grootste ladingen perfect
Het maakt niet uit of je voor één appeltaartje of een grote verjaardagstaart bakt, deze geavanceerde oven heeft een ruime XXL binnencapaciteit en een volledig glazen deur die je uitstekend zicht biedt op het gerecht dat wordt gebakken.
Bak zelfs de grootste ladingen perfect
De standaard meegeleverde XL bakplaat is groter dan standaard bakplaten, waardoor je grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.
Direct overzicht van de status van jouw gerecht
Het timerdisplay biedt in één oogopslag een overzicht van de status van jouw gerecht. Op dit duidelijke scherm kun je een alarm instellen, direct zien hoe lang het nog duurt voordat jouw gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
Een over voor zowel de grote als de kleine gerechten
Voor de beste resultaten kun je de niveaus van de uitschuifbare OptiFlex-geleiders in jouw oven aanpasen, voor zowel grote gerechten als gerechten van verschillend formaat.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle AEG elektrisch fornuis CIB6642ABM reviews