Beko fornuis FSE61330DXSNL review

Beko fornuis FSE61330DXSNL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko fornuis FSE61330DXSNL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko FSE61330DXSNL
Dit stijlvolle roestvrijstalen fornuis van Beko beschikt over 4 gaspitten en een elektrische oven met een inhoud van 72 liter.
 
Handig in gebruik
De oven heeft 6 programma’s om de lekkerste gerechten te kunnen bereiden. Of het nu gaat om een heerlijk lasagne of een gegrilde kip, dankzij de verschillende oven- en grillstanden wordt koken kinderspel. De wokbrander heeft het krachtige vermogen van 3,3 kW. Je pan wordt hierdoor snel heet waardoor je de lekkerste wokgerechten klaarmaakt. Omdat de wokbrander linksvoor zit, komt de grote wok of grote pan niet in de weg van de glazen achterplaat en passen ook de grootste pannen probleem op het fornuis. De glazen achterplaat zorgt ervoor dat er geen spatten van het eten op de muur terecht komen. Bovendien scherm je met de plaat dicht de bovenkant van het fornuis ook af tegen stof en vuil.
 
Veilig
Alle 4 de branders hebben automatische vonkontsteking. Om de brander te ontsteken hoef je alleen maar aan de knop te draaien. Alle 4 de branders hebben ook thermokoppelingsbeveiliging, waardoor het gas automatisch wordt afgesloten van de brander zodra de vlam uitvalt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken als de vlam uitgaat door een windvlaag of een overkokende pan.

Laatst bekende prijs: € 380.00

Bekijk alle Beko fornuis FSE61330DXSNL reviews

About the Author