Beko fornuis FSM67320GXS review

Beko fornuis FSM67320GXS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko fornuis FSM67320GXS

Product informatie:

Een goed fornuis is essentieel om lekker te kunnen koken. Het Beko fornuis FSM67320GXS beschikt over een keramische kookplaat met 4 kookzones en een elektrische oven. Door deze combinatie kun je er alle gerechten mee klaar maken. Het fornuis heeft energielabel A wat betekent dat het een zuinig apparaat is. Fijn, aangezien een fornuis iets is dat je iedere dag wel gebruikt.
Eenvoudig maken waar je zin in hebt
2 van de 4 kookzones van het Beko fornuis FSM67320GXS kunnen groter of kleiner gemaakt worden. Zo wordt ook de onderkant van je grootste pan compleet verwarmd. Zelfs wokmaaltijden zijn geen punt voor dit fornuis. Naast de handige kookzones is ook de oven multifunctioneel. Dit betekent dat je er van alles in kunt bereiden. Er is boven- en onderwarmte, hetelucht, een ventilator en je kunt de grilstand gebruiken. Van cake tot pizza en van vlees tot lasagne; met een inhoud van 71 liter maak je er alles in klaar.
Fornuis met handige functies
Het fornuis heeft restwarmte-indicatoren die aangeven welke kookzones er nog heet zijn. Met de restwarmte houd je eten warm tot iedereen aan tafel zit. Een efficiënte én milieuvriendelijke manier om met je energie om te gaan. De 3D kook-functie van de oven zorgt ervoor dat de temperatuur op alle niveaus gelijk is. Zo voorkom je dat het gerecht van binnen nog koud is. Het keramische fornuis is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een moderne uitstraling. Aansluiten gaat via een 3-fase aansluiting.
Voordelen van het Beko fornuis FSM67320GXS op een rijtje
Keramische kookplaat geschikt voor alle soorten pannen
Ruime oven met 3D kook-functie
Multifunctionele kookzones
Oven inclusief 2 bakplaten en 1 rooster
Energielabel A
Ben je op zoek naar een keramisch fornuis met elektrische oven? Dan is het energiezuinige Beko fornuis FSM67320GXS een goede keus. Dit gebruiksvriendelijke fornuis vergroot je kookplezier waardoor je de lekkerste gerechten op tafel zet.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Beko fornuis FSM67320GXS reviews

About the Author