Bosch fornuis HCA722220 review

Bosch fornuis HCA722220 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch fornuis HCA722220

Name
Review score

Product informatie:

Met keramische kookplaat en elektrische oven
De Bosch HCA722220 is een wit fornuis met een keramische kookplaat en elektrische oven. De keramische kookplaats heeft vier zones met een diameter van 145 millimeter tot 210 millimeter. Die bieden plaats aan pannen met een bodem tot 260 millimeter. De elektrische oven heeft een inhoud van 66 liter. De grill- en heteluchtfunctie van de oven kun je opwarmen tot maximaal 270 graden Celsius.
Veelzijdig kooktoestel
De Bosch HCA722220 is een veelzijdig fornuis waarmee je al je favoriete gerechten perfect kunt bereiden:
Kookplaat snel op temperatuur: dankzij de boostfunctie zijn de kookzones van de keramische kookplaats extra snel warm. Dat is ideaal als je weinig tijd hebt of snel iets wilt opwarmen.
Met speciale braadzone: op de keramische kookplaat zit een speciale bij te schakelen braadzone, waarmee je al je braadgerechten optimaal kunt bereiden.
Gemakkelijk kookplaat schoonmaken: door het gladde en harde oppervlak van de keramische kookplaat is schoonmaken heel eenvoudig. Doordat het gebied rondom de pan niet heet wordt, kun je zelfs tijdens het koken de kookplaat gemakkelijk en snel schoonhouden.
Keuze uit acht ovenstanden: de elektrische oven van dit fornuis heeft maar liefst acht verschillende standen om je eten te bereiden. Kies uit Ontdooien, Onderwarmte, Boven- en Onderwarmte, Variabele kleinvlakgrill, Variable grootvlakgrill, 3D Hetelucht Plus, Infra-circulatiegrill of de speciale Pizzastand.
Betere bakresultaten door slimme warmteverdeling: het 3D Hetelucht Plus stand van de oven zorgt ervoor dat de warmte tegelijkertijd over drie niveaus wordt verdeeld. Dankzij dit slimme systeem worden je ovengerechten beter bereid.
Kortere wachttijd bij opwarmen oven: het voorverwarmen van de oven duurt tot 30% minder lang dan bij conventionele ovens. Toch verbruikt de Bosch HCA722220 daarvoor niet meer stroom.
Gaat zuinig met energie om: de Bosch HCA722220 gaat effici├źnt om met energie en heeft daarom het energielabel A gekregen.
Met de zuinige en veelzijdige Bosch HCA722220 is een gasaansluiting niet meer nodig om tot optimale kookresultaten te komen.

Laatst bekende prijs: € 519.00

Bekijk alle Bosch fornuis HCA722220 reviews