Bosch fornuis HCA748120 review

Bosch fornuis HCA748120 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch fornuis HCA748120

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Veilig en snel koken met het HCA748120 elektrische fornuis
Kook je graag en veel, dan wil je natuurlijk een fornuis dat zowel snel, handig als zuinig is. Het HCA748120 elektrische kookfornuis is voorzien van een inductiekookplaat wat al deze kenmerken met zich meebrengt en bovendien uiterst modern is.
Geniet volop van je keuken met het HCA748120 elektrische fornuis
In elke keuken hoort een fijn en modern fornuis te staan. Zeker wanneer je het fijn vindt om lekkere gerechten te koken of heerlijke taarten te bakken, heb je behoefte aan kwaliteit en een functioneel optimaal toestel. Met maar liefst acht verwarmingssystemen en een state of the art inductiekookplaat ben je hiervan verzekerd.
De voordelen van inductie
Een inductiekookplaat brengt heel wat voordelen met zich mee. Ten eerste warmt de plaat snel op zodat je bijna onmiddellijk aan de slag kunt gaan. Daarnaast is de kookplaat uiterst veilig gezien er geen vlammen aan te pas komen en energiezuinig. En bovendien is alles in een mum van tijd schoongemaakt. Na het koken even met een natte doek over de plaat en je fornuis ziet er weer als nieuw uit.
De voordelen van het HCA748120 ovendeel
De oven die bij dit fornuis hoort heeft niet minder dan acht verwarmingssystemen. Wanneer je de oven wil voorverwarmen doe je dat tot drie keer sneller dan met een conventionele oven en je verbruikt dezelfde hoeveelheid energie. Het 3D heteluchtsysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de oven zodat je gebakjes altijd mooi goudbruin gebakken zijn en je vlees en andere gerechten perfect gaar.
HCA748120: modern en minimalistisch design
Het fornuis heeft een eenvoudig design waardoor het binnen elke modieuze keuken past. Het is vrijstaand en kan dus snel geplaatst worden en later verplaatst indien gewenst. De witte kleur oogt strak en elegant en contrasteert mooi met de zwarte deur. Een knap vormgegeven elektronisch display zorgt ervoor dat je alles tot in het kleinste detail in kunt stellen zodat elk gerecht met succes klaargemaakt wordt. De bediening bestaat uit twee ronde knoppen die zich aan weerszijden van het paneel bevinden. Koken was nog nooit zo eenvoudig.

Laatst bekende prijs: € 759.00

Bekijk alle Bosch fornuis HCA748120 reviews

About the Author