Bosch fornuis HKA050020 review

Bosch fornuis HKA050020 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch fornuis HKA050020

Product informatie:

De Bosch HKA050020: een veelzijdig en eigentijds kookfornuis
Hou je van smakelijke gerechten en kook je met plezier de heerlijkste menu's? Dan is de Bosch HKA050020 een fornuis dat op jouw maat gemaakt is. Dit vrijstaande fornuis heeft vier keramische kookplaten en een extra grote oven. Sla je aan het koken, dan geniet iedereen mee van de heerlijke aroma's van je ovenschotels en andere lekkere gerechten.
Met de vier high speed kookzones bereid je smaakvolle en gezonde gerechten
Snel, gezond en lekker kunnen kokerellen is een must in deze tijd. De keramische kookplaat van de Bosch HKA050020 is uitgerust met vier high speed kookzones, waaruit je steeds de kookplaat kiest die het best voor je gerecht geschikt is. Neem je de pan van de kookplaat weg, dan krijg je een restwarmte-indicatie te zien. Dit maakt van de Bosch HKA050020 een veilig fornuis. Bedienen doe je het toestel met handige draaiknoppen, waarvan je de instelling gemakkelijk kunt aflezen.
Een ruime oven met uitneembare roosters
De oven van de Bosch HKA050020 heeft een riant volume van 71 liter. Hierin kun je elk braadgerecht gemakkelijk klaarmaken. Je doet dit met onderwarmte of boven- en onderwarmte tegelijk. De variabele grootvlakgrill en een variabele kleinvakgrill zijn ideaal om vleesgerechten lekker knapperig te maken. De binnendeur van de oven is volledig uit glas gemaakt. Handig daarbij is dat de temperatuur van de buitenkant nooit hoger dan 50 graden uitkomt. Deze deur is bovendien uitneembaar om hem gemakkelijk schoon te kunnen maken. De roosters neem je eveneens uit het toestel weg. Halogeenverlichting biedt je een goed overzicht van de inhoud van de oven. Een braadslede en een ovenrooster krijg je zo meegeleverd. Dit maakt van de oven een onmisbare hulp in de keuken, die je dus bovendien ook steeds schoon en hygi├źnisch kunt houden.
Gemakkelijk in te passen in elke keuken
Het toestel werkt op drie fasen en heeft een snoer van 1,2 meter lang. Daardoor plaats je het toestel gemakkelijk waar het jou het beste past. Kortom, ben je op zoek naar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig fornuis, twijfel dan niet en koop het Bosch fornuis HKA050020.”

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle Bosch fornuis HKA050020 reviews

About the Author