Bosch fornuis HXS59II50N review

Bosch fornuis HXS59II50N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch fornuis HXS59II50N

Product informatie:

Altijd een perfect gerecht op tafel met het Bosch fornuis HXS59II50N
Ben jij een topkok die hoge eisen stelt aan een fornuis? Dan kun je uitstekend uit de voeten met de Bosch HXS59II50N! Met de vele kookprogramma’s van de AutoPilot zet je altijd een perfecte maaltijd op tafel!
Met het Bosch fornuis HXS59II50N haal je een kookmaatje in huis waar je jarenlang plezier aan beleeft. Het gasgedeelte omvat vier branders, waaronder een krachtige wokbrander van 3,5 kW die je gietijzeren wok perfect verhit en op temperatuur houdt. Zo maak je de heerlijkste wokgerechten in een handomdraai. De branders zijn voorzien van een thermo-elektrische beveiliging: is er geen vlam, dan komt er ook geen gas vrij. Voor een smakelijk gerecht uit de oven draait dit toestel zijn hand ook niet om. De oven is namelijk uitgerust met AutoPilot. Die biedt je een keuze uit maar liefst 85 voorgeprogrammeerde instellingen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het gerecht in de oven zetten, het gewicht invoeren en het kookprogramma te kiezen. Daarmee bereik je perfecte resultaten, of het nu gaat om een eenvoudige pizza of om een ovenschotel met vlees of vis.
Zeven verwarmingssystemen en zelfreinigend
De oven van het Bosch fornuis HXS59II50N heeft een inhoud van 66 liter en heeft een uitneembare ovenplaat en een uitneembaar rooster. De oven is uitgerust met zeven verwarmingssystemen, waaronder 3D hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillstand en een pizzastand. Je ovengerechten worden op drie niveaus gelijkmatig verwarmd en voorverwarmen gebeurt supersnel met het speciale programma. En met EcoClean hoef je de over nauwelijks nog schoon te maken. De oven heeft namelijk zelfreinigende katalytische wanden. De achterwand, zijwanden en het plafond zijn uitgerust met een speciale coating. Deze neemt het vet automatisch op. Met het regenereerprogramma worden de wanden vervolgens gereinigd. Ten slotte is de Bosch HXS59II50N uitgerust met een elektronische vonkontsteking, een slotje voor kinderbeveiliging en een klokje met geïntegreerde kookwekker en bedien je hem eenvoudig met tiptoetsen. Kortom: een gemakkelijker kooktoestel dan het Bosch fornuis HXS59II50N is haast niet te vinden!

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Bosch fornuis HXS59II50N reviews

About the Author