Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) review

Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm)

Name
Review score

Product informatie:

Etna staat voor betaalbare kwaliteit en zekerheid, al meer dan 160 jaar. Het Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) is een prachtig voorbeeld van de Hollandse degelijkheid van Etna. Zoek niet verder als je een goed gasfornuis wilt hebben.
Ideaal fornuis
Het vrijstaande Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) ziet er in zijn roestvrijstalen uitvoering modern uit en misstaat niet in een strakke design-keuken. Bovendien is het fornuis mooi te combineren met andere keukenapparatuur van roestvrijstaal. Het energielabel van dit multifunctionele combifornuis is A, dus de gebruikskosten zijn bescheiden. Koken op gas met een geïntegreerde vonkontsteking is net zo gemakkelijk als koken op een elektrische warmtebron. Je kunt de knoppen met één hand bedienen, en gas reageert direct als je het hoger of lager wilt hebben. Voor wokken is gas ideaal, en ook flamberen kan alleen met echt vuur. Het Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) combineert de voordelen van koken op gas met een uitgebreide elektrische oven. Dit fornuis is daarom ideaal voor elke kookliefhebber, van amateur tot professional.
Oven met ruime mogelijkheden
De oven van het Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) heeft een royale inhoud van 76 liter en wordt geleverd met een rooster en een geëmailleerde bakplaat. Je hebt ruimte genoeg om enkele pizza's tegelijk te bakken. Ook het bereiden van een paar ovengerechten tegelijk is goed mogelijk in deze grote oven. In de oven van het Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) kun je grillen, ontdooien, hetelucht en turbo-hetelucht inschakelen en natuurlijk ook de conventionele oven met onder- en bovenwarmte gebruiken. Met de maximumtemperatuur van 275 °C kun je zelf brood bakken. Elke dag begint goed als je met de geur van versgebakken brood begint.Kortom, zoek je een fornuis met een luxueuze uitstraling? Wil je graag een flinke sterkbrander van 3,8 kilowatt om goed te kunnen wokken en een multifunctionele elektrische oven met een grote inhoud? Dan is het betrouwbare Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) echt iets voor jou.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Etna gas/elektro fornuis FGV760RVS (60 cm) reviews