Etna gaskookplaat KGV358RVS review

Etna gaskookplaat KGV358RVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna gaskookplaat KGV358RVS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Etna KGV358RVS gaskookplaat
De Etna gaskookplaat is een kookplaat met vonkontstekening. Er zijn dus geen lucifers meer nodig en je kunt gemakkelijk beginnen met koken. Ook kook je met deze gaskookplaat op een veilige manier.
Veiligheid in de keuken is het allerbelangrijkste. De Etna kookplaat heeft vlambeveiliging. Je zorgen maken of het gas nog aanstaat, is dus niet meer nodig! Een groot voordeel van de Etna gaskookplaat is dat deze heel eenvoudig is schoon te maken. De lichte pandragers van bandstaal zijn gemakkelijk op te tillen zodat je eronder schoon kunt maken. De kookplaat bevat vier pandragers variërend in grote. Een klein steelpannetje past mooi op de rechter pandrager en de grote wokpan kan goed aan de linkerkant. Op deze manier is alles goed verdeeld en kunnen er vier pannen van diverse grote tegelijkertijd op het vuur staan. De gaskookplaat kun je zelf inbouwen maar je kunt dit ook door een professional laten doen. Leuk aan deze gasplaat is dat je met allerlei kleine delen de keuken helemaal naar wens kunt samenstellen!
Mooi design
Niet alleen de functies maar ook het design van de Etna kookplaat is ideaal. De gaskookplaat is voorzien van een matglazen sierdeksel die je in iedere gewenste stand neer kunt zetten. Na het koken kan de plaat dus afgedekt worden om hem schoon te houden en te beschermen. De Etna KGV358RVS gaskookplaat is niet het fornuis met de meeste functies maar wel een geschikt model om goed mee te koken. Het fornuis beschikt over alles wat je nodig hebt om comfortabel, lekker én veilig te kunnen koken.

Laatst bekende prijs: € 204.00

Bekijk alle Etna gaskookplaat KGV358RVS reviews

About the Author