Indesit fornuis IS5G4KHX/NL review

Indesit fornuis IS5G4KHX/NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit fornuis IS5G4KHX/NL

Product informatie:

Het handige en compacte Indesit fornuis IS5G4KHX/NL geeft je veel mogelijkheden en is door zijn afmetingen ook goed te plaatsen in een kleine keuken of bij kamerbewoners. Met zijn traploos verstelbare kookzones en ruimte oven met grillmogelijkheid biedt dit fornuis je alles om in je eigen keuken op een chefwaardige manier te koken. Dit gasfornuis is zuinig met energie en gemakkelijk te reinigen.
Mooie en praktische kookzones
Heb je een kleine keukenruimte, bijvoorbeeld omdat je op kamers woont? Dan is dit Indesit fornuis IS5G4KHX/NL voor jou wellicht erg interessant. Met een diepte van 60 cm en een breedte van 50 cm past hij vrijwel altijd in je ruimte. Je krijgt een fornuis met vier kookpitten, beschermd door robuuste pannendragers van hoogwaardig en gemakkelijk te reinigen metaal met een mooie emaillaag. Je fornuis heeft één sudderpit, één extra grote pit voor het zware werk en snel braden en twee standaard kookpitten. Elke kookpit is traploos te reguleren via de handige draaiknoppen aan de voorkant. 
Een goed presterende oven
De Indesit fornuis IS5G4KHX/NL heeft een oven met een inhoud van 61 liter. Dit is meer dan voldoende om ook grote ovengerechten zoals een kerstkalkoen of een flinke taart te kunnen bakken. Je oven is op verschillende standen in te stellen en levert je een maximumtemperatuur van 220 °C. Je kunt hier dus zelfs je eigen brood in bakken. De oven van je Indesit fornuis IS5G4KHX/NL heeft ook een grillstand. Het schoonmaken van een oven kan een vervelende klus zijn. Deze Indesit maakt het je extra gemakkelijk. De Click & Clean glazen deur is zo te verwijderen zodat je het een goede schoonmaakbeurt kunt geven zonder in een vreemde positie te hoeven werken.
Zuinig met energie
De hoogwaardige materialen en de gladde afwerking maken het schoonmaken van je Indesit fornuis IS5G4KHX/NL tot een peulenschil. Dit praktische fornuis gaat zuinig om met zowel gas als elektriciteit. Op grond van zijn prestaties kreeg hij een plek in energie-efficiëntieklasse A. Je zult dus beslist niet te veel betalen aan je energieleverancier.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Indesit fornuis IS5G4KHX/NL reviews

About the Author