Inventum fornuis VFG6020GRVS review

Inventum fornuis VFG6020GRVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Inventum fornuis VFG6020GRVS

Product informatie:

Inventum fornuis VFG6020GRVS
Dit in rvs uitgevoerde gascombifornuis heeft een kookgedeelte met 4 branders en een multifunctionele oven met een inhoud van 65 liter. De oven beschikt over 10 verschillende ovenprogramma's, 5 inschuifniveaus en halogeenverlichting.
Veelzijdig koken, bakken en braden
Het kookgedeelte van dit fornuis heeft 2 normaalbranders, 1 sudderbrander en 1 sterkbrander (links voor). De branders zijn voorzien van geïntegreerde vonkontsteking, waardoor je direct een vlam hebt als je een draaiknop inschakelt. Gietijzeren pandragers zorgen ervoor dat je pannen stabiel op het fornuis staan en niet schuiven wanneer je gerechten roert. Met de oven van de VFG6020GRVS heb je voor nagenoeg elk gerecht een geschikt verwarmingsprogramma: onderwarmte, bovenwarmte, grill, hetelucht en diverse combinaties. Je gehaktbrood, quiche of pizza kun je op 5 niveaus in de oven plaatsen, zodat je nog meer controle hebt over de warmtetoevoer naar het gerecht. Dankzij de volledig glazen deur (dubbelglas) en de binnenverlichting (halogeenlamp) volg je makkelijk als ovengerechten correct rijzen, garen en grillen.
Extra schoonmaakgemak
Het Inventum fornuis VFG6020GRVS is uitgerust met een aantal praktische features voor een simpele reiniging.
Easy clean coating: De binnenwanden van de oven zijn voorzien van een speciale emaillelaag die je makkelijk kunt schoonvegen.
Volledig glazen binnendeur: Er zitten geen randen en kiertjes in de ovendeur, waar vet en vuil zich kunnen ophopen
Emaille kookplaat: De plaat rond de kookzones bestaat uit één deel en kan eenvoudig met een vochtig doekje worden afgeveegd.
Het 60 cm brede vrijstaande gasfornuis is voorzien van een fraaie rvs-look en een glazen sierdeksel. Met het deksel omlaag heb je extra werkruimte om maaltijden voor te bereiden en ziet je keuken er piekfijn uit wanneer er niet wordt gekookt. Het fornuis heeft ook een opberglade voor ovenaccessoires. Met de gebruiksvriendelijke Inventum VFG6020GRVS in je keuken wordt koken, bakken en grillen een aangename bezigheid.

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Inventum fornuis VFG6020GRVS reviews

About the Author