Pelgrim fornuis PF6220 (Wit) review

Pelgrim fornuis PF6220 (Wit) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim fornuis PF6220 (Wit)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Pelgrim PF6220WIT
Op zoek naar een handig allround fornuis? Dan is de Pelgrim PF6220WIT een zeer goede keuze! Het is een vrijstaand fornuis met vier kookzones dat werkt op gas. De gaskookplaat is geëmailleerd wit. De kookzones bedien je met handige draaiknoppen. Met de Pelgrim PF6220WIT haal je een toestel in huis dat je keuken voorziet van alle noodzakelijke comfort om te koken. Het heeft energielabel A en is dan ook gericht op zuinigheid en veiligheid in het gebruik. De Pelgrim PF6220WIT laat je toe om op een zeer snelle en veilige manier te koken. Zeer handig is bovendien dat de vonkontsteking in het fornuis zelf is geïntegreerd. Ook heeft de Pelgrim PF6220WIT een thermo-elektrische vlambeveiliging. Dus als er geen vlam is, dan gaat er ook geen gas verspreid worden.
Robuuste en stabiele pannendragers
Koken is een plezier op de Pelgrim PF6220WIT. De pannendragers zijn robuust en gemaakt uit bandstaal. Je kunt er gemakkelijk en stabiel grote potten en pannen op plaatsen. En je neemt de pannendragers ook makkelijk weg om de kookplaat schoon te maken. De branders zelf bestaan telkens uit twee delen en hebben een geëmailleerd sierdeksel.
Gebruiksgemak en comfort staan centraal bij de elektrische oven
Naast een gaskookplaat heeft dit fornuis ook een elektrische oven. Deze oven heeft een binnenruimte van 61 liter. Ook hier staat gebruiksgemak en comfort centraal. De binnenruimte is geëmailleerd en makkelijk schoon te maken. Dankzij de zes standaard ovenfuncties kies je het programma dat het best bij je recept past. Hierbij kun je braden en grillen op een maximumtemperatuur van maar liefst 275 graden Celsius. De oven is bovendien handig verlicht en je schotels plaats je op vijf insteekhoogtes. Een bakplaat en een grillrek zijn standaard meegeleverd met de Pelgrim PF6220WIT. Deze berg je eventueel handig op in de opberglade onder de ovenruimte. Kortom, de Pelgrim PF6220WIT is een degelijk en robuust fornuis, dat je bovendien zelf gemakkelijk kunt plaatsen in de keuken.

Laatst bekende prijs: € 291.00

Bekijk alle Pelgrim fornuis PF6220 (Wit) reviews

About the Author