Siemens fornuis HK9R30020 review

Siemens fornuis HK9R30020 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens fornuis HK9R30020

Product informatie:

Siemens iQ300 vrijstaand elektrisch fornuis
Dit moderne elektrische fornuis met keramische kookplaat verkort de baktijd dankzij de Snel voorverwarmen functie. 3D-hetelucht: perfecte bakresultaten op drie verschillende hoogtes dankzij de innovatieve hetelucht verdeling. Het fornuis is uitgerust met een restwarmte-aanduiding per kookzone.
Fornuis
Dit electrische fornuis is uitgerust met 4 highSpeed kookzones met de afmetingen 145 (2x), 180, 210 mm. De kookplaat heeft restwarmte-aanduiding per kookzone, zo kan je zien wanneer een kookzone nog warm is.
Oven
De oven is voorzien van een klepdeur. Deze is gemakkelijk te open en te sluiten. Onder de oven is de een handige opberglade voor je keukengerei. Bij het fornuis wordt een rooster en een universele braadslede meegeleverd.
Sneller de gewenste temperatuur bereiken door de functie: snel voorverwarmen
Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de oven buitengewoon snel warm, zonder extra energieverbruik. Het duurt bijvoorbeeld slechts ca. 5 minuten om de oven voor te verwarmen tot 175 °C (met 3D hotAir verwarming).
Programma’s
De oven is voorzien van zeven verschillende verwarmingssystemen; 3D hetelucht Plus, Onder- en bovenwarmte, Pizzastand, Onderwarmte, Circulatiegrill, Vario grootvlakgrill, Hetelucht mild. Het 3D hotAir Plus systeem zorgt er voor dat je perfecte bakresultaten kan creëren op drie verschillende hoogtes. De warme lucht wordt zo verdeeld dat het op alle drie de niveaus even warm is.

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle Siemens fornuis HK9R30020 reviews

About the Author