Siemens fornuis HL9S5A340 review

Siemens fornuis HL9S5A340 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens fornuis HL9S5A340

Product informatie:

Siemens iQ500 fornuis HL9S5A340
Dit moderne elektrische fornuis met inductiekookplaat is voorzien van een digitaal display wat de bediening nog makkelijker maakt. Onder de oven is een handige opberglade met antislip mat voor het opbergen van je keuken accesoires.
Fornuis
Dit fornuis is voorzien van vier kookzones, waarvan aan de linkerkant een combi-zone. Deze zone maakt het mogelijk om een groot kookoppervlakte te creëren. De inductie kookplaat heeft 17 vermogenstanden, en een aantal handige functies:
Boosterfunctie
Timer met uitschakelfunctie voor alle kookzones
Kookwekker
quickStart functie
reStart functie
Oven
De oven beschikt over zeven verwarmingssystemen; : Hetelucht mild, Vario grootvlakgrill, Circulatiegrill, Onderwarmte, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte, 3D hetelucht Plus. De 3D-hetelucht zorgt er voor dat de hetelucht gelijkmatig wordt verdeeld en je de perfecte resultaten hebt op drie verschillende hoogtes in de oven. De oven is voorzien van een softClose sluitingsmechanisme. Het zorgt er voor dat de deur van de oven nog makkelijker en veiliger sluit. Slechts een zacht duwtje tegen de deur is genoeg. Het systeem zorgt er voor dat de deur fluisterzacht sluit.
Bij de oven worde een Geëmailleerd bakblik, Rooster, en Universele braadslede geleverd.

Laatst bekende prijs: € 878.00

Bekijk alle Siemens fornuis HL9S5A340 reviews

About the Author