Siemens fornuis HX423210N review

Siemens fornuis HX423210N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens fornuis HX423210N

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Comfortabel koken, bakken, braden en grillen
De Siemens HX423210N is alom inzetbaar bij het bereiden van je gerechten. De gaskookplaat is uitgerust met twee normale branders met een maximaal vermogen van 1.7 kilowatt, een kleinere 1 kW sudderbrander en een krachtige 3 kW brander om je pannen intensiever te verhitten. Geëmailleerde pannendragers houden je potten solide op hun plek. Vanwege de elektrische vonkontsteking bij de branders heb je geen lucifers of aansteker nodig. Thermo-elektrische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer wordt afgesloten als de vlam onverhoeds mocht uitgaan.
De conventionele oven is voorzien van een elektrische verwarmingsbron. Bij het verhitten van gerechten kun je kiezen uit 4 ovensystemen: onder- en bovenwarmte, alleen onderwarmte, grootvlakgrill en kleinvlakgrill. De extra ruime inhoud van 71 liter kan in meerdere levels worden onderverdeeld. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere pizza's tegelijkertijd bakken. Dankzij de optimale binnenverlichting kun je het bakprocessen altijd goed volgen. De oven biedt naast ruimte voor het meegeleverde rooster en geëmailleerd bakblik ook mogelijkheden voor diverse optionele accessoires, zoals grillplaten, braadsledes en ophanghaken.
Een frisse aanwinst voor je keuken
Alle delen van het fornuis zijn makkelijk schoon te houden. De pannenhouders kunnen snel worden verwijderd en gereinigd. De vangbak rond de branders is uit één stuk gegoten, waardoor er geen naden en randen zijn waar voedselresten kunnen blijven liggen. De ovenruimte is van titaangrijs glansemail vervaardigd dat geen vet vasthoudt. En de volledige binnenzijde van de ovendeur is van glas.
Het fornuis kan met een elegante glazen plaat worden afgedekt, die stevig genoeg is om als extra werkoppervlakte dienst te doen. Aan de onderzijde is er een handige opberglade voor roosters, bakplaten en bakblikken. Het ontwerp van de Siemens HX423210N is prettig afgestemd op de hedendaagse keuken. Het is een praktisch fornuis waarmee je eenvoudig en snel op de conventionele manier kunt koken en bakken.

Laatst bekende prijs: € 319.00

Bekijk alle Siemens fornuis HX423210N reviews

About the Author