Siemens fornuis HX745535N Outlet review

Siemens fornuis HX745535N Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens fornuis HX745535N Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

HX745535N: dit RVS gas-elektro fornuis met oven is een droom in de keuken
Het HX745535N Siemens fornuis is een must have wanneer je van koken houdt. Behalve het gas-elektro fornuisgedeelte beschikt het over een universeel plus oven met wel acht systemen. Wat je ook wilt kokkerellen, je missie is bij voorbaat al geslaagd.
Koken in stijl met het HX745535N fornuis
Bij koken draait alles om functionaliteit en gebruiksgemak. Om makkelijk aan de slag te kunnen in de keuken en de lekkerste gerechten op tafel te toveren, is het belangrijk om met handige en kwalitatieve toestellen te werken. Maar daarnaast wil het oog ook wat natuurlijk. Het fornuis is vaak het hart van de keuken en daardoor ook visueel sterk aanwezig. Het moet dus niet enkel praktisch zijn, maar ook mooi. Het HX745535N fornuis is een schot in de roos. Voorzien van een glazen sierdeksel, glazen binnendeuren en gietijzeren pannendragers, is het een waar pareltje.
Elk gerechtje is mogelijk met het HX745535N fornuis
De combinatie van gas en elektriciteit, de acht verschillende ovensystemen, de royale inhoud van maar liefst 66 liter, de binnenverlichting, geïntegreerde ontsteking en de thermo-elektrische beveiliging maken dit fornuis zo compleet dat elk gerechtje binnen handbereik ligt. Of je nu op zoek bent naar heteluchtoven voor het gratineren van je aardappelen, een gril voor het klaarmaken van je vlees, een gasvuur voor het bakken van je steak of een heleboel taarten wil bakken, alles kan moeiteloos in dit ene multifunctionele fornuis. Bovendien is er ruim voldoende plek om zelfs meerdere gerechten op hetzelfde moment te maken zodat ook koken voor een grote groep mensen vlotjes gaat.
Enkele voordelen op een rijtje
Het is duidelijk dat het gas-elektro fornuis heel wat voordelen te bieden heeft voor de moderne kok. Een paar puntjes die zeker in de verf gezet mogen worden zijn:
Vrijstaande oven die op elke plek in de ruimte gezet kan worden
Zowel oven als fornuis
Inhoud van maar liefst 66 liter
Modern en aantrekkelijk design
Universele plus oven met acht ovensystemen

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Siemens fornuis HX745535N Outlet reviews

About the Author