Siemens fornuis HX9S7RI40N review

Siemens fornuis HX9S7RI40N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens fornuis HX9S7RI40N

Product informatie:

Siemens vrijstaand gas-elektro fornuis iQ500
Met dit professioneel vrijstaand gas-elektro fornuis kan je professioneel koken. Het is voorzien van een digitaal display dat makkelijk te bedienen is en een moderne uitstraling heeft. Het fornuis heeft een handige opberglade met antislipmap voor het opbergen van je keukenaccessoires.
Gasfornuis
Het gasfornuis is voorzien van 4 branders. Hiervan zijn 2 normale branders. Een is een sudderbrander ideaal voor het bereiden van een stoofpotje. Het fornuis is ook voorzien van een dual wokbrander, ideaal voor de bereiding van vele gerechten en grote hoeveelheden. De doorlopende stalen pannendragers zijn van hoge kwaliteit en goed vakmanschap. Ze zijn makkelijk te verwijderen en daardoor is het fornuis makkelijk schoon te maken. Het fornuis is makkelijk af te dekken met de glazen dekplaat welke bovendien makkelijk is schoon te maken. Het fornuis is extra veilig door de thermo-elektrische beveiliging: als er geen vlam is, is er ook geen gas!
Oven
De iQ500 oven beschikt over 9 verwarmingssystemen: Hetelucht mild, 3D hetelucht Plus, coolStart, Langzaam garen, Vario grootvlakgrill, Circulatiegrill, Onderwarmte, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte. De 3D-hetelucht zorgt er voor dat de hetelucht gelijkmatig wordt verdeeld en je de perfecte resultaten hebt op drie verschillende hoogtes in de oven. De snel voorverwarmen-functie zorgt er voor dat de oven in 5 minuten tot 175 graden is voorverwarmt (met 3D hotAir verwarming. De oven is voorzien van een activeClean® systeem. Je hoeft nooit meer zelf je oven te reinigen. Met slechts één druk op de knop verandert u de resten van bakken, braden en grillen bij hoge temperaturen in as – neem de resten eenvoudig af met een doek. De oven is voorzien van een softClose sluitingsmechanisme. Het zorgt er voor dat de deur van de oven nog makkelijker en veiliger sluit. Slechts een zacht duwtje tegen de deur is genoeg. Het systeem zorgt er voor dat de deur fluisterzacht sluit. De Deur is aan de buitenkant voorzien van coolGlas. Dit zorgt er voor dat de oven niet heet wordt aan de buitenkant. Bij de oven worde een Rooster en Universele braadslede geleverd.

Laatst bekende prijs: € 759.00

Bekijk alle Siemens fornuis HX9S7RI40N reviews

About the Author