Smeg fornuis C6GMXNL8 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg fornuis C6GMXNL8

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Smeg C6GMXNL8 is het perfecte fornuis voor elk gerecht
Kwaliteit, gebruiksgemak en design
Aan de basis van een heerlijke maaltijd ligt een goed fornuis. De Smeg C6GMXNL8 is een fraai exemplaar wat koken niet alleen makkelijker maar vooral ook leuker maakt. Hoge kwaliteit, indrukwekkend gebruikscomfort en een uitzonderlijk design zijn kenmerken die de Smeg fornuizen beroemd hebben gemaakt. Ook in dit model zie je deze sterke punten terug. Met deze Smeg weet je zeker dat je jarenlang goed zit.
Originele gaskookplaat
Het fornuis heeft een gaskookplaat met 4 branders, waaronder een wokbrander en een kleine brander. In de knoppen vind je elektrische vonkontsteking. In letterlijk een handomdraai zorg je voor de ideale temperatuur voor elk gerecht. De gietijzeren pannendragers zijn duurzaam en geven de kookplaat een stoere uitstraling. De vangschaal is uit één geheel gemaakt, wat het vele malen makkelijker maakt om het fornuis schoon te houden.
Multifunctionele oven
Onder de gaskookplaat bevindt zich een ruime oven van 68 liter. Met een maximale temperatuur van maar liefst 260 graden kun je elk recept uitproberen. De oven is voorzien van 9 functies. Zo is er een passende insteling voor elk type gerecht. Handige hulpjes voor de kok zijn de turbohitte en de timer. Het schoon houden van de oven is een eitje met dit handige model. De Vapor Clean functie is een automatisch programma waar geen schuursponsje aan te pas hoeft te komen. De ovendeur is uitneembaar zodat je deze tijdens de grote poets gemakkelijk in een sopje kan leggen. Ever Clean emaille zorgt ervoor dat vuil nooit de kans krijgt om hardnekkig aan te koeken. Of je nu alleen op zondagochtend een eitje bakt of elke avond een feestmaal op tafel tovert, de Smeg C6GMXNL8 is het ideale fornuis voor elke kok. De gaskookplaat laat je koken op gevoel, met de perfecte temperatuur voor elk gerecht. De multifunctionele oven kan elk recept perfectioneren. Ook fijn: dankzij handige features is het apparaat heel gemakkelijk schoon te houden.

Laatst bekende prijs: € 819.00

Bekijk alle Smeg fornuis C6GMXNL8 reviews

About the Author