Smeg fornuis C9GMA9 review

Smeg fornuis C9GMA9 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg fornuis C9GMA9

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Smeg C9GMA9: een luxe fornuis met grote oven
De Smeg C9GMA9 is een vrijstaand fornuis met zes kookzones. Onder het fornuis vind je een ruime elektrische oven. Zo kun je grote maaltijden zonder moeite bereiden. Dit kooktoestel is geschikt voor grote huishoudens of kookliefhebbers.
Een groot fornuis met wokbrander
De C9GMA9 is een groot, vrijstaand fornuis van 90 centimeter breed. Deze Smeg heeft zes branders, waaronder een wokbrander met een dubbele rij vlammen. Hierdoor zijn je wokgerechten extra snel klaar. Daarnaast is er een sterkbrander en zijn er normale branders en sudderbranders. Er zijn in totaal vijf kookniveaus. Verder zijn de pannendragers gemaakt van gietijzer. Dit voorkomt dat de pannen gaan schuiven, zodat je veilig kunt koken. Je bedient de kookzones met gebruiksvriendelijke draaiknoppen. Verder heeft het fornuis een vlambeveiliging. Als de vlam uitgaat, dan sluit de gastoevoer ook automatisch af. De Smeg C9GMA9 valt onder energieklasse A. Het robuuste, roestvrijstalen design geeft je keuken een stoer karakter.
Een ruime, hygiënische oven met handige functies
Verder heeft het fornuis een ruime oven met een inhoud van 115 liter. Zo kun je maaltijden voor een groot gezelschap bereiden, bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen. De oven is elektrisch met een groot temperatuurbereik, van 50 tot 260 graden Celsius. Je kunt gebruik maken van tien verschillende functies. Zo bereid je altijd je maaltijd op de juiste manier. Een van deze functies is de grillfunctie. Zo voorzie je je maaltijden van een krokant laagje. Verder vind je in de oven een draaispit, ovenroosters, een bakplaat. Over hygiëne hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt namelijk altijd een hygiënische ovenruimte met de Vapor Clean functie. In de oven bevindt zich een cirkel waar je water in kunt doen. Als je het Vapor Clean programma aanzet, zal het water gaan stomen. Zo is je oven eenvoudig en snel goed schoon. De Smeg C9GMA9 biedt ruimte en functionaliteit. Grote maaltijden bereid je eenvoudig met dit kooktoestel. Met de zes kookzones bereid je alle ingrediënten tegelijkertijd. Ook de ruime oven biedt ruimte voor grote maaltijden. De Smeg C9GMA9 is daarom perfect voor grote huishoudens. Ook als je graag kokkerelt biedt dit kooktoestel veel kookplezier.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Smeg fornuis C9GMA9 reviews