Smeg fornuis C9GMX9 review

Smeg fornuis C9GMX9 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg fornuis C9GMX9

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Koken op een hoger niveau met de Smeg C9GMX9
Het Smeg C9GMX9 fornuis heeft 6 branders en een multifunctionele oven met Vapor Clean functie. Dit rijk uitgeruste fornuis is niet alleen een lust voor het oog, maar brengt jouw zelfgemaakte gerechten direct naar een hoger niveau.
Fornuis met 6 branders
De Smeg C9GMX9 is een gasfornuis met 6 branders en een multifunctionele oven uit de Classici serie. Naast 2 normale branders van 1,80 kW en 2 kleine branders van 1 kW heb je de beschikking over een sterke brander van 2,90 kW en een superbrander van 4,20 kW. Deze superbrander is uitstekend als wokbrander te gebruiken. Het gas aansteken met een aansteker of lucifer behoort tot het verleden dankzij de electronische vonkontsteking. De Smeg C9GMX9 is een 90 centimeter breed RVS gasfornuis met gietijzeren pandragers. De hoogte is instelbaar van 88 tot 91,5 centimeter.
Multifunctionele oven met Vapor Clean functie
Onder het gasfornuis bevindt zich een multifunctionele oven met een netto inhoud van 115 liter. De temperatuur is instelbaar van 50 tot 260 graden en je hebt de beschikking over 10 functies met een grill element. De Smeg C9GMX9 beschikt over een Vapor Clean functie, waardoor je de oven gemakkelijk kunt reinigen door middel van stoom.
Geleverd met diverse Smeg accessoires
Het Smeg C9GMX9 fornuis wordt geleverd inclusief diverse accessoires, waaronder 2 ovenroosters, een vangschaal, een bakplaat en een draaispit. Deze kun je gemakkelijk bewaren in de opbergruimte met push/pull klep van het fornuis, direct onder de oven.
Smaakmaker van iedere keuken
Smeg staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De high-end producten van dit Italiaanse merk laten iedere keuken boven zichzelf uitstijgen. Wil jij je keuken een nieuwe uitstraling geven? De Smeg C9GMX9 is dé smaakmaker in iedere keuken.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Smeg fornuis C9GMX9 reviews

About the Author